CÔNG NGHỆ SẢN XUẤT SỢI THUỶ TINH

Technology For Wire – Silicon Productive 

 

Bản giới thiệu công nghệ theo yêu cầu của Cty Hoàng Minh

 – Phan Đình Giót – Tân Bình – HCMC …

 

I/. Vài dòng về vật liệu sợi :

Vật liệu sợi là vật tư kỹ thuật có tầm quan trọng sống còn của nhân loại trong sản xuất và đời sống ….

Từ loại sợi thảo mộc, dây từ thân, vỏ, rễ phụ, xơ của các loại cây cỏ, dây leo, con người tiến đến dùng sợi sinh vật rất quan trọng là tơ tằm. Sợi kim loại và sợi đa phân tử (polimer) dần dần phong phú hơn và thế chỗ cho sợi sinh vật ngày càng hiếm và đắt đỏ.

Sợi thuỷ tinh ra đời, có độ bền chắc gấp từ 7 đến 16 lần sợi thép cùng kích cỡ, và sau đó là sợi Carbone với các tính năng ưu việt : cách điện, cách nhiệt, chịu hoá chất, chịu lực hàng trăm lần sắt thép … đã lên tiếng thách thức các loại vật liệu sợi khác trước nó.

 

II/. Sợi thuỷ tinh – cái nhìn từ Việt Nam :

*Thế giới thuỷ tinh thật là kỳ diệu.

– Nguyên tố chủ đạo của công nghiệp thuỷ tinh là Silic, chiếm một tỷ lệ lớn trong cát trắng. Sự tồn tại các phân tử chất lạ trong nguyên liệu sẽ làm cho thuỷ tinh có những màu sắc và tính chất rất khác, có lợi cũng như có hại. Để chủ động, nhà sản xuất phải lọc thuỷ tinh thành thuỷ tinh siêu sạch bằng ly tâm hay bằng cách nung nguyên liệu với chất hấp phụ là Creolite hay Diatomic, nói khác đi là làm giàu Silic trong nguyên liệu rồi mới phối các “nguyên tố lạ”.

– Thuỷ tinh siêu sạch được gọi là thạch anh, cho phép tất cả các bước sóng quang học đi qua, và là cơ sở chế tạo các linh kiện thiết bị quang học (máy chụp hình, kính viễn vọng v.v….) tốt nhất.

– Có chì (Pb) thì chiết suất thuỷ tinh tăng lên nhiều lần nên óng ánh và bắt sáng như kim cương và được gọi là pha – lê, thêm bạc (Ag) thì hiệu ứng phản xạ toàn phần được xác lập và dùng trong công nghệ cáp quang.

– Có mặt các phân tử oxyd sắt (FeO) và lưu huỳnh (S), thuỷ tinh sẽ dòn và dễ vỡ. Có Calci (Ca) thì tính dễ vỡ càng tăng lên, nhưng mảnh vỡ lại không có cạnh sắc, tạo ra được loại thuỷ tinh “hạt lựu” (loại thuỷ tinh này khi vỡ sẽ tan thành những mảnh nhỏ như hạt lựu, không sắc bén nên khó gây thương tích cho người dùng, được sử dụng làm kiếng chắn gió xe ô tô).

– Khi có mặt nhôm (Al) thì thuỷ tinh dẻo dai, chịu uốn cong, thêm Cobalt (Co) thì thuỷ tinh dễ dàng kéo sợi, sau đó là xe xoắn hay dệt, dùng làm cáp chịu lực, hay kết hợp với Kevlar làm áo giáp và khiên chống đạn.

– Có Germanium (Ge) thì thuỷ tinh (siêu sạch – tinh thể) lại xuất hiện tính năng dị kỳ : bán dẫn, và là cơ sở của chế tạo linh kiện bán dẫn của công nghiệp điện tử, cho đến vi mạch máy tính điện tử, đang là cái “đinh” của thời đại.

– Có Molipdenn (Mo) và Chrôme (Cr) thì thuỷ tinh ngăn chặn được tia tử ngoại, thêm Paladium thì chặn cả phóng xạ nguyên tử.

– Nấu thuỷ tinh trong Sud (NaOH) 34 Be ở nhiệt độ 127 độ C vài giờ thì thuỷ tinh thành thể lỏng (thuỷ tinh lỏng). Xử lý bằng hơi Fluoric Acid trong điều kiện siêu tĩnh (chống rung động trên bể thuỷ ngân) thì thuỷ tinh lỏng kết tinh thành tinh thể lỏng, là công cụ display hiện đại cho đồng hồ, máy tính … Một ít vi lượng Phosphor oxyd 2,3,4 và Chrome Oxyd 2,3, cho phép tinh thể lỏng đổi màu theo điều kiện điện áp và là cơ sở của màn hình màu tinh thể lỏng.

Nói thêmTrong sản xuất kính, người ta đổ thủy tinh nóng chảy lên bể thủy ngân. Do tỷ trọng thủy ngân rất lớn nên lực Archimeda đẩy thủy tinh “nổi” trên mặt bể thủy ngân, tạo độ đồng đều cao và bề mặt phẳng toàn hảo. Do đó gọi là “công nghệ kính nổi”.

 

*Nguyên liệu thuỷ tinh.

Những bãi cát trắng trải dài thành sa mạc ở VN ta và các mỏ thạch anh lộ thiên rải rác trên khắp miền đất nước là nguồn Silic, nguyên liệu thuỷ tinh giàu có và dồi dào với thành phần Silic Oxide rất cao đã là sự ao ước của nhiều nước có công nghiệp pha lê và thuỷ tinh mạnh như Nhật, Đức, Trung Hoa v.v… Nó còn là nguyên liệu quan trọng cho các ngành công nghiệp siêu cao như công ngiệp bán dẫn, công nghiệp vi điện tử trên nền Silicon (Silicon – Semiconductor). Sau đây là một số nguồn nguyên liệu.

Nguồn cát (địa phương) Silic Oxide (%) Ghi chú
Hà Nam – Hòa Bình 94,07 Max 95,21 %
Nam Ô (Thừa Thiên – Huế) 92,45 Max 95,14 %
Hương An (Quảng Nam) 95,33 Max 96,72 %
Khánh Hoà 96,15 Max 97,05 %
Ninh Thuận – Bình Thuận 93,68 Max 95,12 %
Gia Bát (Bình Thuận – mỏ Thạch Anh) > 98 Max 99,15 %

Thế mà một trong những điều vô lý nhất đang diễn ra : Việt Nam và các nước Đông Nam Á hiện nay vẫn chưa làm ra được Ki – lô sợi thuỷ tinh nào, và cũng chưa hề mơ đến chế tạo con chip điện tử (IC đơn phiến) nền Silicon nào cả … (!)

 

*Sợi thuỷ tinh. 

Từ nguồn Silic, với xúc tác để làm giảm điểm nóng chảy và gia chất làm “dẻo”, người ta kéo thành sợi thuỷ tinh rất mảnh theo một công nghệ đặc thù. Mỗi sợi là một sợi thuỷ tinh vô định hình dài ngắn khác nhau.

Có thể xe các sợi này và dệt thành lưới sợi thuỷ tinh hay phối hợp với các loại sợi khác theo các mục tiêu và lợi ích khác nhau.

Nói một cách khác, sợi thuỷ tinh cũng chỉ là một loại sản phẩm thuỷ tinh, dù là có công nghệ sản xuất đặc thù.

Như nói ở trên, sợi thuỷ tinh rất bền chắc và có nhiều công dụng :

1/. Sợi thuỷ tinh dùng trong cách nhiệt cho các máy móc ngành nhiệt và ngành lạnh. Giới hạn nhiệt độ để dùng sợi thuỷ tinh là từ –133 độ C đến +1350 độ C.

2/. Sợi thuỷ tinh làm nền cho vật liệu Composite để sản phẩm Composite có độ bền cơ học cao hơn nhiều.

3/. Sợi thuỷ tinh kết hợp sợi thiên nhiên và tơ tằm trong cáp kéo và neo tàu biển chịu nước và chịu lực kéo hàng nhiều nghìn tấn.

4/. Sợi thuỷ tinh đơn tinh thể chiết suất cao dùng trong dẫn truyền dữ liệu cho máy tính và viễn thông hiện đại.

 

III/. Công nghệ sản xuất sợi thuỷ tinh :

1/. Sợi thuỷ tinh được chế tạo từ một nguồn nguyên liệu thuỷ tinh đủ sạch. Cùng với xúc tác để giảm nhiệt độ nóng chảy, tăng độ dẻo hay tăng chiết suất thành phẩm …, hỗn hợp được nung đến nhiệt độ tới hạn. Ở điểm nhiệt độ này, thuỷ tinh sẽ có độ dẻo cần thiết cho công nghệ kéo sợi.

2/. Thuỷ tinh nóng chảy được kéo sợi bằng phương pháp siêu thẩm thấu và hiệu ứng vi sợi qua mao dẫn. Công cụ kỹ thuật được dùng ở đây là máy ly tâm, nó loại trừ bọt khí trong sợi thuỷ tinh để chống gẫy đứt sản phẩm, sợi không quá ngắn.

3/. Sợi thuỷ tinh tạo ra sẽ làm nguội nhanh để tránh dính nhau, và được gom lại, trải và nén không gia nhiệt thành tấm, thành dải hay các dạng khác như xe sợi và dệt v.v… theo kích cỡ và nhu cầu thị trường.

4/. Quá trình sản xuất sợi thuỷ tinh có tốc độ rất cao và yêu cầu ổn định kỹ thuật khắt khe, nên nhu cầu tự động hoá cần phải thoả mãn ở mức cao nhất có thể được.

 

IV/. Đầu tư thiết bị và phương tiện của công nghệ WS2006:

Qui trình cần các thiết bị chủ yếu sau đây:

1/. Máy lọc/rửa lấy nguồn thuỷ tinh sạch để loại bớt nguyên nhân hoá học gây ra việc tạo thành bọt khí trong mẻ thuỷ tinh và làm hại đến tính chất của thành phẩm.

2/. Lò thuỷ tinh gia nhiệt hỗn hợp cho khâu kéo sợi thuỷ tinh.

3/. Máy ly tâm siêu thẩm thấu, là thiết bị công nghệ chủ đạo.

4/. Máy chuẩn độ, là thiết bị định chuẩn và kiểm báo chất lượng sản phẩm ngay trong quá trình sản xuất để phù hợp với các yêu cầu thiết lập ISO sau này.

5/. Bộ bảo ôn + cấp nhiệt cho toàn hệ thống với điều nhiệt tự động hay lập trình.

 

Chi tiết đầu tư cơ bản: (thời giá 10 / 2012)

 

T/tự Thiết bị Số lượng Giáđơn vị

(VNĐ)

Ưu tiên Ghi chú
1 Máy lọc/rửa 1 32.000.000 ** Có gia phí sd
2 Lò thuỷ tinh 1 35.000.000 ***
3 Máy ly tâm siêu thẩm thấu 1 55.000.000 *** Vs
4 Máy chuẩn độ 1 28.000.000 *
5 Bộ bảo ôn + cấp nhiệt 1 30.000.000 *
6 Khác // 100.000.000
7 Tổng số 280.000.000

 

V/. Kết luận:

Nước Việt từ ngàn xưa đã là món mồi ngon mà các đại bang thèm thuồng nhòm ngó. Một trong những lý do của sự nhòm ngó đó là tài nguyên khổng lồ còn chôn dấu nguyên sơ và đang được bán ra nước ngoài với giá còn rẻ hơn cả rác theo tư tưởng kinh tế vĩ mô mì ăn liền.

Cần phải lên án tệ nạn bán nguyên liệu thô với giá rẻ mạt như là tội danh bán nước. Vì sau nguồn thu ít ỏi là phải mua lại sản phẩm công nghiệp sản xuất từ chính nguyên liệu đó với giá … trên trời. Kinh tế toàn cầu và hội nhập WTO là một cơ hội và là một nhu cầu thúc bách để chúng ta mang tài nguyên đó làm ra sản phẩm công nghiệp để tăng giá trị xã hội, cải thiện nhanh GDP,  làm giàu cho nhân dân và cho chính mình.  

Công nghệ này xuất hiện và được xã hội hoá chính vì nhu cầu đó.

Trong nội dung khiêm tốn của một phác thảo giới thiệu công nghệ, chúng tôi hy vọng cung cấp được cho các bạn cái nhìn tổng quan để có hướng đầu tư tích cực.

 

Hốc Môn, TP. Hồ Chí Minh.

Ngày 12/06/2006.

Update 15 / 10 / 2012
tại CTy Vũ Lân
Cầu Bươu, Thanh Trì, Hà Nội

Wambuakim

3.977 Trả lời “CÔNG NGHỆ SẢN XUẤT SỢI THUỶ TINH”

  1. Well, we do see a large improvement in disease free survival with AIs, so many women will want to use AIs priligy 30mg tablets You may first experience menstruation without ovulation or ovulation without luteal competency when the uterine lining can support implantation

 1. Howdy! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing
  a blog article or vice-versa? My site discusses a lot of the same topics as yours and I think we
  could greatly benefit from each other. If you happen to
  be interested feel free to send me an e-mail. I look forward
  to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  Here is my webpage – sky1388 demo id

 2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
  time a comment is added I get three e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

  Review my blog: sky777 original

 3. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add
  to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was
  hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I
  look forward to your new updates.

  Take a look at my site :: home club Suncity download

 4. You’re so cool! I do not suppose I’ve truly read through
  a single thing like this before. So good to discover
  someone with unique thoughts on this subject
  matter. Seriously.. thanks for starting this up. This website
  is one thing that’s needed on the web, someone
  with some originality!

  Look into my page :: calibetapk

 5. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s
  tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress
  posts into it? Any help would be greatly appreciated!

  Feel free to surf to my web page: id test untuk love138; https://918kiss-m.com,

  1. Eat smaller meals, and don t have any food for about 3 hours before going to sleep cialis 5 mg GnRH analogue formulated in depot forms, such as leuprolide and goserelin, have been widely used in monthly or trimonthly administration for a variety of diseases that may benefit from gonadal suppression

 6. of course like your website but you have to check the spelling on quite
  a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome
  to tell the reality on the other hand I’ll certainly
  come back again.

  My blog … Xe88 game online

 7. I am really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever
  run into any web browser compatibility issues?
  A number of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks
  great in Safari. Do you have any advice to help fix this
  issue?

  Also visit my web blog :: wm casino test – 918kiss-m.com

 8. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous
  to and you’re just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here,
  really like what you are stating and the way in which you say
  it. You make it enjoyable and you still take care of to
  keep it sensible. I cant wait to read far more from
  you. This is actually a wonderful site.

  Here is my webpage test lpe88 – 918kiss-m.com,

 9. My spouse and I stumbled over here from a different web address and
  thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to finding out about your web page repeatedly.

  Stop by my page 918kiss vip

 10. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?

  you made blogging look easy. The overall look of your site
  is fantastic, let alone the content!

  My web page :: wukong333 game (Trudy)

 11. Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you spending some time and energy to put this information together.

  I once again find myself spending way too much time both reading and commenting.

  But so what, it was still worth it!

  Look into my web-site … wukong333 slot game

  1. These methods can be sub categorized into methods of drug modulation, methods of BBB BTB modulation, mechanical disruption of the BBB BTB and complete BBB BTB bypass methods buy generic cialis online cheap Theintermediacy of the planar carbocation allows facile attack at both faces of the carbocation, which leads to significant racemization at that carbon if the halide was enantiopure

  1. Injecting a drug right into the plaque brings higher doses of the drug to the problem than when a drug is taken by mouth best price for generic cialis The cause for the increase in mortality during hospitalization due to AKI after CABG is unknown, which may be related to the overload of capacity, metabolic acidosis, electrolyte imbalance, and increased risk of infection 19, 20

 12. First off I would like to say excellent blog!
  I had a quick question which I’d like to ask if you do
  not mind. I was interested to know how you center yourself and
  clear your mind prior to writing. I have had a hard time clearing my thoughts
  in getting my thoughts out. I do enjoy writing
  however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure
  out how to begin. Any recommendations or hints? Appreciate it!

  Feel free to surf to my web blog … http://www.chenfengmusic.com/home.php?mod=space&uid=53289&do=profile&from=space

 13. You really make it seem so easy with your presentation but I find
  this matter to be actually something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I
  will try to get the hang of it!

  Here is my site https://kebe.top/

 14. I definitely wanted to compose a small comment to be able to thank you for
  the nice steps you are giving on this site. My long internet look up
  has at the end been compensated with incredibly good content to write about with my guests.

  I ‘d believe that most of us visitors are truly blessed to live in a
  fine website with so many lovely professionals with useful plans.
  I feel somewhat fortunate to have used the site and look forward to some more amazing minutes reading here.
  Thank you once again for everything.

  my web page – http://bbs.shishiedu.com/forum.php?mod=viewthread&tid=70412

  1. Int Immunopharmacol 2004 Jan; 4 1 91 9 Mach et al Evaluation of active hexose correlated compound hepatic metabolism and potential for drug interactions with chemotherapy agents finasteride walmart Ovarian hyperstimulation syndrome pcos 400mcg folic acid when clomid affect blood test

 15. Hello there! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him.

  Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

  My website – kebe.top

  1. Early recurrence was defined as relapse within 5 years, and late recurrence was defined as relapse occurring more than 5 years after the initial surgery

 16. The next time I read a blog, I hope that it does not fail me just as much as this
  one. After all, I know it was my choice to read through,
  however I truly thought you’d have something interesting to say.
  All I hear is a bunch of whining about something you
  can fix if you weren’t too busy seeking attention.

  my blog :: kebe.top

 17. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that
  it’s truly informative. I am going to watch out for
  brussels. I?ll be grateful if you continue this in future.
  Many people will be benefited from your writing. Cheers!

  Take a look at my blog post; bbs.shishiedu.com

 18. What i do not realize is in fact how you are not really a lot more smartly-preferred than you may be right now.
  You’re very intelligent. You realize therefore considerably with regards to this topic,
  produced me personally consider it from numerous varied
  angles. Its like women and men are not interested unless it’s one thing to do with Woman gaga!
  Your own stuffs outstanding. At all times handle it up!

  Review my web-site; http://bgmobile.eu/userinfo.php?uid=746186

  1. acetate micardis 20mg spc The power shortages mean back up generators clog its crumbling pavements can i buy cialis online The doctor will do a general examination of the ears, head and neck to find possible causes of tinnitus, including Hearing test auditory The patient will sit in a soundproof room, wear headphones It plays specific sounds into each ear individually and signals when it can be heard

 19. I simply needed to thank you very much once again. I am not sure what I would’ve made to happen in the absence of the type of secrets shown by you directly on that subject matter.
  This was the scary setting for me personally, however , witnessing a expert tactic you dealt with
  it forced me to weep over joy. I’m happier for this guidance as well as hope that
  you recognize what an amazing job you’re accomplishing training
  others by way of a site. More than likely you’ve never met all of us.

  My web-site bbs.shishiedu.com

 20. I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A handful of my blog readers have complained about my website
  not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?

  Have a look at my site: http://www.aniene.net

  1. virectin para que sirve el dramamine jarabe Apple also stipulated that publishers would give Apple Most Favored Nation pricing, which would guarantee that the publishers would sell e books to Apple at a wholesale rate of 70 percent of the lowest retail price of that book, thereby guaranteeing that Apple could offer the books at the same cost of its competitors viagra duration Despite this patient presenting with classic features of Lyme carditis from a diagnosis of Lyme disease, optimal therapy was not initiated at his onset of care

 21. I was excited to uncover this great site. I need to to thank you for
  ones time just for this fantastic read!! I definitely loved every part of it and I
  have you saved to fav to look at new stuff on your website.

  Here is my web site; kebe.top

 22. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this
  kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site.

  Studying this information So i’m happy to exhibit that
  I have a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed.

  I such a lot unquestionably will make certain to do not disregard this site and
  provides it a look on a continuing basis.

  My website bbs.shishiedu.com

 23. I not to mention my pals have been examining the nice tactics on your web page while before long came up with an awful suspicion I had not thanked the web blog owner for those techniques.
  The guys are actually as a result joyful to study all of them and have now absolutely
  been loving these things. Thanks for simply being so considerate and for making a decision on varieties
  of useful subjects millions of individuals are really needing to be aware of.
  Our own sincere regret for not saying thanks to sooner.

  my blog post; http://www.ravenhawksmagickalmysticalplaces.com

  1. Breast cancer related death at 60 months levitra allemagne Herein, we present 3 cases of endometrial cancer with different congenital uterine anomalies, and review studies involving congenital uterine anomalies associated with endometrial cancer in the past 25 years, to identify similarities and differences in clinicopathologic characteristics and prognosis between endometrial cancer associated with uterine anomalies, and normal uterus

 24. hey there and thank you for your info ? I have definitely picked up something new from right
  here. I did however expertise some technical points using this website, as I experienced
  to reload the web site many times previous to I could
  get it to load properly. I had been wondering if your web
  host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times
  will often affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords.
  Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look
  out for a lot more of your respective interesting
  content. Ensure that you update this again very soon..

  my web-site: https://grazebo.com/viewtopic.php?id=7044

 25. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about.

  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without
  having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

  my website https://www.taldykurgan.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=AckleyLee

 26. I must express my appreciation to you for bailing me out of such a instance.
  As a result of scouting through the internet and
  meeting methods that were not pleasant, I was thinking my entire life was gone.

  Existing devoid of the solutions to the problems you’ve solved all
  through your good review is a crucial case, and the kind which may have in a wrong way affected my career if I had not noticed the blog.
  Your own personal competence and kindness in dealing with all the stuff was invaluable.

  I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a solution like this.

  I’m able to at this moment relish my future.
  Thanks for your time so much for the expert and sensible help.
  I won’t hesitate to recommend your web sites to anybody who needs guide on this subject.

  Also visit my homepage :: http://bbs.tanwanly.com/

 27. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The full look of your web site is magnificent, let alone the content
  material![X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I just could not
  depart your web site before suggesting that I actually enjoyed the standard info a person provide to your guests?
  Is gonna be back ceaselessly in order to check up on new
  posts.

  Feel free to surf to my web-site … http://clubriders.men/viewtopic.php?id=51574

 28. Hi! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
  My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we
  could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

  Visit my homepage: kebe.top

 29. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a
  formidable job and our whole community will be thankful to you.

  Also visit my page … khoquet.com

  1. This is consistent with earlier work showing that p27 redistribution onto cdk2 complexes preceded the increase in p27 levels in SKBR3 and BT474 cells after ErbB2 inhibition 38 levitra 20mg 10mg The Infidels sent in his pursuit two men who said to the Prophet, Abide by the promise you gave us

 30. Wonderful work! That is the type of info that should be shared across
  the net. Shame on Google for now not positioning this publish higher!

  Come on over and visit my web site . Thanks =)

  Also visit my site … khoquet.com

  1. silvitra timolol crema colombia Orange also said that a planned initial public offering IPO of EE, which it co owns with Deutsche Telekom, would not take place before next year to allow Britain s largestmobile group more time to show financial improvements buy cialis online from india Women with polycystic ovary syndrome tend to have elevated levels of DHEAS

 31. Howdy! Someone in my Facebook group shared this site with us so I
  came to take a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking
  and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and fantastic design.

  Feel free to visit my homepage :: mpc-install.com

 32. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here.

  I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to
  reload the web site a lot of times previous to I
  could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK?

  Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes
  affect your placement in google and could damage your high quality score if
  advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective intriguing content.
  Ensure that you update this again soon..

  Look into my web site :: http://haojiafu.net/forum.php?mod=viewthread&tid=721585

 33. Attractive component to content. I simply stumbled upon your weblog and
  in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.
  Anyway I will be subscribing for your feeds or even I achievement you get right of
  entry to constantly quickly.

  Look into my blog – http://www.in-almelo.com

 34. Thanks so much for giving everyone such a pleasant chance to read
  in detail from this blog. It’s always very pleasurable and as well , packed with fun for me and my
  office friends to search the blog at a minimum thrice a week to read the latest tips you have.

  Of course, we’re certainly pleased considering the incredible creative concepts you serve.
  Certain 2 tips in this post are honestly the most suitable I
  have had.

  Visit my website … http://forum.adm-tolka.ru/viewtopic.php?id=149452

  1. Bacteria found in the colon, as well as the rectum, may change alcohol into a large quantity of acetaldehyde it s a byproduct produced when alcohol is broken down in the liver and it s more toxic; this may eventually lead to genetic mutations and cause cancerous cells to develop cheap cialis generic online

  1. and we are laughing and giggling as people are walking by us to get to the elevators and she apologized to a woman leaving and the woman said Oh please, you don t have to apologize to ME, I m used to it propecia success I am currently pregnant because of Dr

  2. Some European surgeons have considered using prilocaine instead of lidocaine in a tumescent local anesthetic solution buy cialis online Six patients had a positive CT scan but a negative chest x ray, and all but one had elevated surfactant protein D

 35. I’m amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s equally educative and
  entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The issue is something not enough people are speaking intelligently about.
  I am very happy that I came across this in my search for something regarding this.

  my blog http://www.memorytoday.com

 36. Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
  happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back at some point.
  I want to encourage you to definitely continue your great writing, have
  a nice afternoon!

  Feel free to visit my site – http://www.qiurom.com

 37. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across
  a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail
  on the head. The problem is something that too few people are
  speaking intelligently about. I am very happy that I came across this during my hunt for something relating to this.

  my blog: mpc-install.com

  1. can viagra make you last longer It was agreed that all kinds of rare metals would be supplied to the Hammer of War at low prices in quick way to lower blood pressure for physical the future, and half of the annual revenue of the Helen hotel under the jurisdiction of Jing Ge would be handed over to Rogge

  1. RГ©sultats L ovariectomie a entraГЋnГ© une rГ©duction du poids de l utГ©rus qu a corrigГ©e le traitement par Е“stradiol; le tamoxifГЁne et le raloxifГЁne ont corrigГ© en partie cette rГ©duction cialis daily

  2. Physical examination is notable for marked jugular venous distension, lungs clear to auscultation bilaterally, biventricular heaves, a markedly displaced left ventricular point of maximal impulse, and a prominent S3 gallop online viagra prescription Robitussin musinex is available use must ensure that rely on the predictive value despite a treatment with traditional protocol

 38. Hello just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

  Feel free to visit my web site … xajm168.com

 39. Please let me know if you’re looking for a article author for your blog.
  You have some really good articles and I feel I would be
  a good asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d really like to write some material for
  your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Kudos!

  Feel free to surf to my site – kebe.top

  1. This should ensure transfer of implicit knowledge related to analytical method development and validation to persons who will use the method for routine analysis and responsible for possible documentation that both sending and receiving laboratories are obtaining akin results for the said method proscar Even though the Soviet Union has disintegrated for decades, the European continent is always on guard against the fighting nations in the north

 40. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much,
  However I am encountering difficulties with your RSS.
  I don’t know why I can’t subscribe to it. Is there anybody else
  having similar RSS problems? Anybody who knows the answer
  can you kindly respond? Thanks!!

  Here is my webpage … kebe.top

  1. Participants will be asked to navigate to the invisible platform, located in the same position as in session 1 cialis buy online usa Treatment typically involves antiplatelet drugs over anticoagulant medications, but there are notable exceptions; embolic stroke of undetermined origin ESUS is being considered as a likely example of this concept

 41. Kèo Bóng Đá Là Gì? Giải Thích Tỷ Lệ Cá Cược Bóng Đá Chi Tiết NhấtBiến Động Tỷ Lệ Kèo Nhà Cái Thụy Điển Vs Ba Lan Hôm Nay 23 link vao dubai casinoThể Thao Chuyến làm khách trên SVĐ Goodison Park của Everton sẽ là thử thách lớn cho Arsenal trong tham vọng cạnh tranh top 4 của đội bóng này. Gặp rất nhiều khó khăn trước lối chơi phòng ngự của Slovakia nhưng Thụy Điển vẫn giành trọn three điểm nhờ bàn thắng trên chấm phạt đền. Chiến thắng này đã giúp đội bóng Bắc Âu mở toang cánh cửa vào vòng 1/8. Hay còn có tên gọi khác chính là kèo half of cửa trên chấp kèo nếu hòa thì thua tất. Cập nhật thông tin lực lượng và đội hình ra sân Slovakia vs Tây Ban Nha thuộc bảng E EURO 2021..

 42. Hello there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to him.

  Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  Have a look at my page – Celia

 43. I want to share a message that has been spreading all over the internet that concerns the times we are living in. Whether you believe in God or not, this is a must read message!

  We can see throughout time how we have been slowly conditioned to come to this point where we are on the verge of a cashless society. Would it surprise you to know that the Bible foretold of this event? Don’t believe me? This may be the most imporant message you will read in these times…please do not ignore this!

  This messsage reveals what the Mark of the Beast is, and the meaning behind counting a number people have been pondering for centuries, 666. This message also shares why Barack Obama is the Antichrist. This is truly a message from God!

  In the Revelation of Jesus Christ given to the apostle John, we read:

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666” (Revelation 13:16-18 NKJV).

  Referring to the last generation, this could only be speaking of a cashless money society, which we have yet to see, but are heading towards. Why? Revelation 13:17 tells us that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast in our right-hand or forehead. We could still buy or sell among one another without receiving the mark if physical money was still currency. It logically deduces itself to this reason.

  These verses could not be referring to something spiritual because the word references two different physical locations (our right-hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. It once again logically deduces itself to this reason.

  Here is where it really starts to come together. It is shocking how accurate the Bible is concerning the RFID microchip. These are notes from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this microchip in the late 1960’s.

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about a one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places Revelation says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, crime record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16-18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this refers to a hypodermic needle (see photo).

  Mr. Sanders asked a Boston Medical Center doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor responded that if the microchip broke inside a human body, the lithium would cause a severe and painful wound filled with pus. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  THE HIDDEN MEANING BEHIND THE NUMBER 666 REVEALED!

  What I first want to mention, before I share what the Holy Spirit has revealed to me concerning the number of the beast, is that God confirms in threes. We can see this throughout scripture:

  “For there are three that bear witness in heaven: the Father, the Word, and the Holy Spirit; and these three are one” (1 John 5:7 NKJV).

  “and that He was buried, and that He rose again the third day according to the Scriptures” (1 Corinthians 15:4 NKJV).

  “…Holy, holy, holy, Lord God Almighty, Who was and is and is to come!” (Revelation 4:8 NKJV).

  There are many more examples, but I thought I would just share three of them to make the point.

  Examining Revelation 13:16,17,18, the first group of three I would like to point out is that the mark of the beast is described in three separate verses, 16, 17 and 18.

  The next three I see is in verse 16, “He causes all…” is followed by three contrasting categories of people,

  1 – “both small and great,
  2 – rich and poor,
  3 – free and slave…”.

  Then unto verse 17, it opens with, “and that no one may buy or sell except one who has…”, followed by three explanations of what one must have to buy or sell,

  1 – “…the mark
  2 – or the name of the beast,
  3 – or the number of his name”.

  Now unto verse 18, we read “Let him who has understanding calculate…”, which is followed by,

  1 – “the number of the beast,
  2 – for it is the number of a man:
  3 – His number is 666”.

  The last three I see is the number “6” being used three times in a row. The reason I’m making this point about God confirming in three is because it is the key to unlocking how to calculate the number 666.

  Throughout the centuries there have been people trying to calculate numbers based on titles and names that come up to the number 666 to identify one person, the Antichrist; but from Revelation 13:18, I do not see where God is telling us to count up to 666, but rather to count the number of the beast. This number is identified as 666. So the verse is telling us to count the number 666.

  What does it mean to count? It means to add up. So how could we add up 666? Remember my previous point about God confirming in threes is key to unlocking the number 666. So logically, what would be the best way to count the number 666? To count it equally by using the rule of three based off the number.

  We cannot count it equally as 600+60+6, this would also bring us back to the start.

  We cannot count it as 600+600+600, or 60+60+60 because there are no zeroes in between or at the end of 666.

  The only logical option is 6+6+6=18.

  What is interesting is that the verse that reveals for us to count the number itself is verse 18 (there a total of 18 verses in Revelation Chapter 13), being the third verse out of the three verses that describe the mark of the beast in Revelation 13:16,17,18. What is 18 divided by 3? 6. So 3×6=18, or 6+6+6=18.

  Another interesting point is the only two other combinations (making a total of three possible combinations) for placing a “+” symbol in between 666 are:

  66+6=72 and 6+66=72.

  Add both 72’s together and you get 144.

  Why the number 144 is worth our attention is because the verse following Revelation 13:18 is the first time in the Bible where the 144,000 are being described in detail:

  “Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads…” (Revelation 14:1).

  Now if you add up all three numbers from counting 666 by moving the “+” symbol around, it would be 72+72+18=162. What is compelling about the number 162, is, if you divide 144,000 by 162, you get 888. The name of Jesus in Greek gematria adds up to 888. The New Testament was originally written in the Greek language. Revelation 14:1 not only mentions the 144,000, but also the Lamb who is Jesus.

  Now what is interesting about the number for Jesus, 888, is that if you apply the same formula that was used to count 666, you get 8+8+8=24. Why the number 24? Revelation chapter 4 tells us there are 24 elders seated around the throne of God. This is the same throne where Jesus sits.

  Now if you take:

  8+8+8=24

  8+88=96

  88+8=96

  you get 24+96+96=216.

  Take 144,000 divided by 216 and you get 666.

  Remember that this was the same exact formula we used to count the number 666 that ultimately brought forth the number 888.

  Here is a quick recap to demonstrate how this formula confirms itself as being the true way to count 666:

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72 > 6+66=72 > 18+72+72=162

  2: 144,000 divided by 162=888

  3: 8+8+8=24 > 88+8=96 > 8+88=96 > 24+96+96=216

  4: 144,000 divided by 216=666

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72…

  As you can see, it is perpetual. And remember that we consistently used a formula that worked in threes being the number that God uses for confirmation.

  So what could this mean? Well we know in this world we are identified by numbers in various forms. From our birth certificate to social security, as well as our drivers license; being identified based on a system of ruler ship. So it is possible that this RFID microchip will contain a new identification that has a total of 18 characters (6+6+6).

  “here the wisdom is, the one having the mind let him calculate the number of the wild beast, number for “of human” it is, and the number of it 666″ (Revelation 13:1, Greek Translation).

  The Greek word “anthrōpos” being used in verse 18 where it says “of human” is the Greek strongs concordance G444. The first two definitions of the word are “a human being, whether male or female”, and, “generically, to include all human individuals”. Could the number of the beast apply to all mankind?

  In the Greek (the New Testament was originally written in the Greek language), and other translations, you will notice the beast is described as an “it”, instead of “him”. The reason I’m making this point is because when a translation says “His number is 666”, this would imply a singular person, the Antichrist. But by saying “the number of it 666”, implies that it is of the beast system as a whole.

  We can know the number of the beast cannot be to identify products (like a new barcode) to buy or sell because scripture says we cannot buy or sell without the number of the beast. What am I getting at? There will be instances where you could buy something someone made themselves and it wouldn’t have a store branded identification on it. But for this number to be in our chips, that is where it must be to conclude ultimately that we cannot buy or sell without having the number of the beast. As previously mentioned in Revelation 13:18, the number of the beast (6+6+6=18) is a “human number”, definition “generically, to include all human individuals”.

  “Why did the Biden campaign choose 30330? 2020 divided by 666 = 3.0330 Who believes this to be a coincidence? October 2020 Isaiah 53:6 Someone said we are being whipsawed in 2020. Truly a great division is taking place between good and evil—both symbolically and literally (riots, unrest, politics). If you take the current year 2020 and divide it by the number 666 (known for its satanic implications) you will get the number 30330 (repeated). This number 30330 happens to be the number used to vote for Joe Biden and Kamala Harris. Freaky? Supernatural? Odd for sure. Whatever this means, it doesn’t seem good to me. First, why would anyone knowingly choose those particular numbers for their campaign? If they weren’t knowingly chosen, then it appears to be a supernatural act by the evil one himself and I would want to change those numbers ASAP. And if the numbers were chosen knowing their significance, are you satanic? Is this campaign satanic? Either way I do not believe this is a coincidence. And one thing is certain, 2020 is truly being divided by Satan. He is the master deceiver and spreader of chaos. Jesus calls him the father of lies.”

  So I looked up this number 30330 concerning Joe Biden, and I found this information:

  If you send a text to that number (at that time), you would get a response asking to support Joe’s campaign to take down Donald Trump, with one part in caps saying “CHIP IN >>” pointing to a link to go and donate.

  “CHIP IN”? Obama has used this phrase in the past on his twitter and people believe it is a subliminal message to receive the mark of the beast, that is to say the implantable RFID microCHIP that will go IN our body.

  Go to: http://bible-freedom.org to see all the proof!

  Is your name written in the Lamb’s book of life? Jesus says that we must be born again to enter the kingdom of God in the Gospel of John chapter 3.

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  BARACK OBAMA IS THE ANTICHRIST:

  In the Islamic religion they have man called the Mahdi who is known as their messiah of whom they are waiting to take the stage. There are many testimonies from people online who believe this man will be Barack Obama who is to be the biblical Antichrist based off dreams they have received. I myself have had strange dreams about him like no other person. So much so that I decided to share this information.

  He came on stage claiming to be a Christian with no affiliation to the Muslim faith…

  “In our lives, Michelle and I have been strengthened by our Christian faith. But there have been times where my faith has been questioned — by people who don’t know me — or they’ve said that I adhere to a different religion, as if that were somehow a bad thing,” – Barack Obama

  …but was later revealed by his own family members that he indeed is a devout Muslim.

  So what’s in the name? The meaning of someones name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface…

  “And He (Jesus) said to them (His disciples), ‘I saw Satan fall like lightning from heaven'” (Luke 10:18).

  In the Hebrew language we can uncover the meaning behind the name Barack Obama.

  Barack, also transliterated as Baraq, in Hebrew is: lightning

  baraq – Biblical definition:

  From Strongs H1299; lightning; by analogy a gleam; concretely a flashing sword: – bright, glitter (-ing, sword), lightning. (Strongs Hebrew word H1300 baraq baw-rawk’)

  Barak ‘O’bamah, The use of bamah is used to refer to the “heights” of Heaven.

  bamah – Biblical definition:

  From an unused root (meaning to be high); an elevation: – height, high place, wave. (Strongs Hebrew word H1116 bamah baw-maw’)

  The day following the election of Barack Obama (11/04/08), the winning pick 3 lotto numbers in Illinois (Obama’s home state) for 11/5/08 were 666.

  Obama was a U.S. senator for Illinois, and his zip code was 60606.

  These are just a few of many evidences why Barack Obama is the Antichrist. You can see many more in my article on the website above, as well as read about the dreams I’ve had concerning this man. I’m more than convinced that God has shown me that he is without a doubt the Antichrist, and we will see him rise to power in the not so dinstant future.

  Jesus stands alone among the other religions who say to rightly weigh the scales of good and evil, and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into our reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good that we have done, but rather the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral law’s through the 10 commandments given to Moses at Mt. Sinai. These laws were not given so we may be justified, rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has put in each and every one of us, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh over 2000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill; even bringing the law to it’s truest light by stating, “You have heard that it was said to those of old, ‘You shall not commit adultery.’ But I say to you that whoever looks at a woman to lust for her has already committed adultery with her in his heart” (Matthew 5:27-28).

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood.

  Because God is Holy and just, the wrath that we deserve could not go unnoticed. Through the perfect righteousness and justice of God’s character, it must be dealt with, it must be quenched, it must be satisfied.

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all die and go to hell. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades, but was raised to life on the third day and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins. This is not just a head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him.

  Jesus answered, “Most assuredly, I say to you, unless one is born of water and the Spirit, he cannot enter the kingdom of God. That which is born of the flesh is flesh, and that which is born of the Spirit is spirit. Do not marvel that I said to you, ‘You must be born again'” (John 3:5-7).

  Come before the Lord with a contrite spirit, humble yourself, ask Him for His forgiveness, to receive the free gift of His salvation, to receive His Holy Spirit, so that you may be transformed into a new creature, into a child of the living God.

  There is a reason why the words of Jesus have been translated in to over 2000 languages, and nothing comes remotely close (the Quran just over 100), because there is a God in heaven who desires to have a relationship with you, to know Him through His word, as that is how we personally get to know anybody. There is a reason why it is the year 2021, because Jesus came to earth just over 2000 years ago fulfilling major prophecy causing a divide in our timeline.

  Jesus loves you! Seek Him while He may be found! We must repent and turn from practicing sin…for if we are not following Jesus, we are following the devil. There is no neatural ground. We are either living in the lie, or the truth. God bless you!

 44. I really love your website.. Pleasant colors & theme.
  Did you build this amazing site yourself? Please reply back as I?m attempting to create
  my own website and want to learn where you got this from or exactly what
  the theme is called. Thank you!

  Also visit my web site: Truvita CBD Review

 45. Soi Kèo Nhà CáiNhận Định Soi Kèo Nhà Cái Hà Lan Vs Bắc Macedonia Vtv6 Vtv3 Trực Tiếp Bóng Đátrận bóng đá hôm nayChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song track với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 46. Lưu Trữ Soi Kèo Nhà CáiNhận Định Soi Kèo Nhà Cái Hà Lan Vs Bắc Macedonia Vtv6 Vtv3 Trực Tiếp Bóng Đáty ie ca cuocChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song song với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 47. Lưu Trữ Soi Kèo Nhà CáiW88 Nhà Cái Cá Độ Bóng Đá, Casino On-linebonh da truc tuyenChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song song với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế web site còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 48. Kèo Bóng Đá Trực Tiếp Hôm NaySoi Tỷ Lệ Kèo Nhà Cái, Bóng Đá, Soi Cầu Xsmb, Lô Đề Cùng Chuyên Gia Chọn Kèoty le keo vnChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song song với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế web site còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 49. Kèo Bóng Đá Trực Tiếp Hôm NayW88 Nhà Cái Cá Độ Bóng Đá, Casino On-lineceo da banh toi nayChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song music với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

  1. Therefore, the use of bioactive dietary compounds with a potential to inhibit DNMT and HDAC activity and or increase HAT activity could ideally be used for ERО± reactivation Its estrogen agonist activity, however, can lead to significant side effects such as endometrial cancer and thromboembolic phenomena

 50. Ae888 On Line Casino Sòng Bài Trực TuyếnNhận Định Soi Kèo Nhà Cái Hà Lan Vs Bắc Macedonia Vtv6 Vtv3 Trực Tiếp Bóng Đákèo bong đá hôm nayChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song music với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế web site còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 51. Soi Kèo Nhà CáiW88 Nhà Cái Cá Độ Bóng Đá, On Line Casino Onlinetỷ lệ cượcChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song song với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 52. Soi Kèo Nhà CáiSoi Tỷ Lệ Kèo Nhà Cái, Bóng Đá, Soi Cầu Xsmb, Lô Đề Cùng Chuyên Gia Chọn Kèo7m.vnChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song track với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 53. Soi Kèo Nhà CáiNhận Định Soi Kèo Nhà Cái Hà Lan Vs Bắc Macedonia Vtv6 Vtv3 Trực Tiếp Bóng Đáty so va ty le ma caoChúng tôi cập nhật dữ liệu chính xác kèo nhà cái của các Nhà Cái lớn và uy tín hiện nay như M88 – W88 – 188BET hay V9bet. Song music với đó, chuyên trang đang xây dựng theo hướng vì cộng đồng. Vì thế website còn mang tới những kinh nghiệm hay từ các cao thủ lâu năm.

 54. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research
  on this. We got a grab a book from our local library but I think
  I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

  Have a look at my web site – Pellamore Cream

  1. Finally, in the Vasopressin in Septic Shock Trial VASST study authors found that higher positive fluid balance correlated significantly with increased mortality with the highest mortality rate observed in those with central venous pressure 12 mmHg 18 tarif du levitra en pharmacie Any drug with anticholinergic effects or alpha adrenergic effects, such as antihistamines, ephedrine sulfate, and phenylpropanolamine, can precipitate urinary retention

 55. I enjoy you because of all of the hard work on this web site.
  Ellie delights in engaging in research and it’s really easy to understand why.
  I learn all of the lively manner you give vital guidance by means of this web
  blog and in addition strongly encourage participation from other individuals
  on the issue then our own princess is really discovering a great
  deal. Take pleasure in the rest of the year. You are
  always carrying out a glorious job.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I
  am extremely inspired with your writing abilities and also with the structure on your weblog.
  Is that this a paid topic or did you customize it yourself?

  Anyway stay up the excellent high quality writing, it is uncommon to
  peer a nice weblog like this one nowadays.

  My web site :: Rhino Spark Male Enhancement

 56. I believe what you wrote made a bunch of sense.
  However, what about this? suppose you were to write a killer post title?
  I ain’t saying your information isn’t good, but suppose you added a headline to
  possibly get folk’s attention? I mean CÔNG NGHỆ SẢN XUẤT SỢI
  THUỶ TINH – Wambua is kinda boring.
  You ought to look at Yahoo’s home page and see how they create article headlines to get viewers to open the links.

  You might add a related video or a pic or two to get people excited about what you’ve got to say.
  Just my opinion, it would make your posts a little
  livelier.

 57. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting!
  Keep up the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

  I think it will improve the value of my website :).

  Stop by my web blog: Caryn

 58. This is the perfect website for anyone who
  would like to find out about this topic. You know a whole lot
  its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a topic that’s been written about for many years.
  Wonderful stuff, just wonderful!

  my web-site Green Leaf Hills CBD

  1. A wide variety of cellular processes such as adhesion, proliferation, and differentiation to cell migration are controlled by the RTK pathway known as ephrin Eph finasteride 1 mg Elevated biomarkers were normalized by vitamin C and vitamin E 72

  1. This result was reinforced by the poor effect of letrozole used alone at high concentration 7 ОјM and tested in all combination treatments cialis without prescription Next, place 2 fingers into the vagina such that each finger opposes the ipsilateral vaginal wall, and ask the patient to bear down

 59. The next time I read a blog, I hope that it doesn’t disappoint me as much as this one.
  After all, Yes, it was my choice to read, nonetheless I truly
  believed you would probably have something interesting
  to talk about. All I hear is a bunch of whining about something that
  you could possibly fix if you weren’t too busy searching for attention.

  Also visit my blog post – Pellamore Review

 60. I think that what you published was very logical.
  However, what about this? suppose you composed a catchier post title?
  I mean, I don’t want to tell you how to run your website, however what if you added
  a title to possibly get people’s attention? I mean CÔNG NGHỆ
  SẢN XUẤT SỢI THUỶ TINH – Wambua is a little vanilla.
  You ought to glance at Yahoo’s home page and watch how they create news headlines to grab people interested.
  You might try adding a video or a pic or two to get
  people interested about everything’ve got to say. In my opinion, it
  could bring your posts a little livelier.

  Check out my web-site; Total Pure CBD Review

  1. CKD is characterized by increased extracellular volume and salt sensitive hypertension, but it is unknown whether dietary or pharmacologic approaches are preferable to reduce sodium in CKD, and if distal diuretics are still effective at lower eGFRs finasteride hair regrowth

 61. Outstanding post, I think website owners should learn a lot from this website its really user pleasant.

  So much good information on here :D.

  Also visit my web-site: Quyen

 62. I usually do not write a great deal of comments,
  but i did some searching and wound up here CÔNG NGHỆ SẢN XUẤT SỢI THUỶ TINH – Wambua.

  And I actually do have a few questions for you if it’s allright.
  Is it just me or does it look like a few of these comments look like they
  are left by brain dead folks? 😛 And, if you are posting at additional sites, I would
  like to follow everything fresh you have to post. Would you make a
  list of the complete urls of all your public pages like your twitter feed, Facebook page
  or linkedin profile?

  Here is my homepage; Nitro Strive

  1. But looking captopril under uv at doubling high blood pressure meds Old Man Liu s painful and guilt look, Kavin couldn t bear it anymore, so he spoke to Old Man Liu to comfort him Perhaps your teacher misunderstood, I think that since your teacher is willing to let you take can you drink alcohol while taking furosemide his medicine, then It was he who made a choice between the medicine and you, and his departure, he just didn t want you to become does blood pressure and high cholesterol meds cause erection issues the same person as him, because if you stay with him, you might become the how much folic acid to lower blood pressure same person as him cialis 5mg

 63. Right here is the right blog for anyone who hopes to find out about this topic.
  You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want to?HaHa).
  You certainly put a new spin on a topic which
  has been written about for a long time. Excellent
  stuff, just excellent!

  Also visit my blog :: Rich

 64. May I just say what a relief to uncover a person that actually knows what they are talking about online.
  You actually know how to bring an issue to light and make it important.

  More people need to look at this and understand this
  side of your story. I was surprised you’re not more popular because you most certainly possess the gift.

 65. Greate article. Keep writing such kind of information on your page.
  Im really impressed by it.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hello there, You’ve done
  a fantastic job. I’ll certainly digg it and for my part suggest
  to my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.

  Feel free to surf to my web blog :: Leora

  1. The eggs are then fertilized in the embryology laboratory and embryo transfer is performed a few days later buy liquid cialis online We recently suggested that the positivity of ER or PR in ovarian cancer is not different between Chinese women and Caucasian revised manuscript under review, suggesting that the reason for Asian women having better clinical outcomes in ovarian cancer was not mainly because of the frequency of ER or PR positivity

 66. Hello there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but
  I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

  my page :: Rocco

 67. Hello very nice web site!! Man .. Excellent .. Superb ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I’m satisfied to seek out
  so many useful info here within the post, we need develop more techniques in this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

  my web site … Cryogen Portable AC

 68. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thanks!

  Feel free to visit my web site clubriders.men

  1. Johnnie JpkkcqyFbGCSjECmBY 5 20 2022 propecia results photos nolvadex ivermectine crme kopen Markets had expected the Fed last Wednesday to cut back on its 85 billion a month in bond purchases, which have been behind its efforts to spur economic growth, and have injected money into the financial system

 69. Can I simply just say what a relief to uncover someone who
  actually understands what they are talking about on the net.

  You actually realize how to bring an issue to light and make it important.

  More and more people should read this and understand this side of the story.
  I can’t believe you aren’t more popular because you most certainly possess the gift.

  Also visit my web blog … Arctic Air Portable AC

  1. Data are presented in arbitrary units as percentages of fluorescence variation F F 0 with respect to the resting level fluorescence F 0 cheap cialis from india A similar end point, perhaps more useful for novel cytostatic agents, is time to symptomatic progression

 70. Right here is the perfect blog for anyone who hopes to understand
  this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want to?HaHa).
  You certainly put a new spin on a topic that’s
  been written about for years. Great stuff, just
  wonderful!

  Also visit my web page … KetoBHB +

 71. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
  Your web site offered us with useful info to work on. You have performed an impressive process
  and our whole neighborhood might be grateful to you.

 72. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I
  provide credit and sources back to your site? My blog site is
  in the very same area of interest as yours and my
  visitors would definitely benefit from a lot of
  the information you present here. Please let me know if this
  okay with you. Many thanks!

 73. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who was conducting a
  little research on this. And he actually ordered me breakfast simply because I found it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!

  But yeah, thanks for spending the time to talk about this matter here on your website.

  1. my CM 2day is sticky lot more then usual, did have creamy like at one time 2day, yesterday it was more creamy other then that the other days have been Water, and EWCM, thats another reason I figured I Od coupons for cialis 20 mg CaroSpir spironolactone, a heart medication Nizoral ketoconazole, an antifungal medication Heartburn and ulcer medications Recreational drug use, including of cannabis, heroin, and amphetamines

 74. I know this if off topic but I’m looking into
  starting my own blog and was wondering what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or
  advice would be greatly appreciated. Many thanks

 75. I enjoy what you guys are usually up too. This kind of clever work and reporting!
  Keep up the wonderful works guys I’ve included
  you guys to blogroll.

 76. Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read
  this post i thought i could also make comment due to this sensible paragraph.

 77. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

  1. To further explore these findings, we evaluated the mRNA expression of PGR and ESR1 in two independent studies in which PAM50 was performed using the quantitative reverse transcriptase polymerase chain reaction platform GEICAM 9906 11 and BCCA tamoxifen 6 and confirmed that PGR, but not ESR1, was found significantly upregulated in luminal A tumors compared with luminal B tumors Figs 1 A and 1 B; P t test cheap cialis no prescription

  1. Tamoxifen is widely used in the treatment of breast cancer and can enter the aquatic environment in municipal wastewater can girls take viagra Elderly patients often respond to reduced dosage, and may exhibit signs of toxicity at serum levels ordinarily tolerated by other patients

 78. Simply want to say your article is as surprising. The clarity in your post is just nice
  and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your
  RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  my site :: http://www.goldenanapa.ru

 79. I do trust all the concepts you have presented for your post.
  They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for beginners.
  May just you please prolong them a bit from subsequent
  time? Thank you for the post.

  1. finasteride hair 최근 신약개발의 속도가 굉장히 빨라지는 이유는 바로 이 벤처들 때문이라고 봅니다

  1. In the reanalysis, the researchers found that in obese women, omega 3 use was associated with an average decrease in pain of nearly three points on a 1 to 10 pain scale, which was statistically different from the 1 finasteride without prescription uk So what Apple needs to do is to continue to repurchase their stocks back whenever it is below 500 share; but they should do it as quietly as possible under the radar

 80. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use
  WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I
  wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 81. Definitely believe that that you said. Your favorite reason appeared
  to be on the internet the easiest factor to bear in mind of.

  I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other
  people think about issues that they plainly don’t understand
  about. You managed to hit the nail upon the highest as well as defined out the whole thing
  with no need side effect , people can take a signal.
  Will likely be again to get more. Thank you

  Here is my web blog – Ignite CBD

 82. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Opera, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some
  overlapping. I just wanted to give you a quick heads
  up! Other then that, superb blog! quest bars http://bitly.com/3jZgEA2 quest
  bars

  1. Contraindicated 1 cobicistat will increase the level or effect of irinotecan liposomal by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism buy online cialis Blood samples were collected via the tail veins while mice were under anesthesia with isoflurane

 83. It’s the best time to make some plans for the future and it
  is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.

  I want to read even more things about it! ps4 games https://bitly.com/3z5HwTp ps4

 84. Hey would you mind letting me know which hosting company you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you suggest a good web hosting provider at a honest price?
  Many thanks, I appreciate it! cheap flights http://1704milesapart.tumblr.com/ cheap flights

 85. I simply desired to thank you so much all over again. I am not sure the
  things that I could possibly have followed without those opinions shared
  by you directly on my area. It absolutely was a depressing problem
  in my circumstances, but seeing your specialized form you resolved
  that made me to weep with fulfillment. Now i’m thankful for this advice and even have high hopes you are aware of
  a powerful job you happen to be accomplishing teaching people today by way of your blog post.
  Most likely you have never come across any of us.

  My webpage; http://forum.nobletronics.com

 86. I intended to send you a very small observation to say thanks the moment again on the awesome thoughts you’ve featured in this article. It has been so shockingly generous with you to provide publicly what many individuals would’ve sold for an electronic book to end up making some bucks for themselves, particularly considering the fact that you could have tried it if you ever desired. The thoughts likewise served to become a fantastic way to know that other people have the identical zeal the same as mine to see a good deal more when considering this condition. I’m certain there are millions of more pleasant times in the future for individuals that read through your website.

 87. I absolutely love your website.. Great colors & theme.
  Did you make this site yourself? Please reply back
  as I?m wanting to create my very own website and would
  love to learn where you got this from or just what the theme is named.
  Kudos!

  Feel free to visit my blog post … fish oil

 88. Thanks for your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are
  a great author. I will make sure to bookmark your blog and will eventually come
  back someday. I want to encourage you to continue your great work, have a nice day!

  my site; male skin care

 89. This is the right webpage for anybody who hopes to understand
  this topic. You know a whole lot its almost hard to argue
  with you (not that I really will need to?HaHa). You certainly
  put a fresh spin on a subject that has been discussed for ages.
  Wonderful stuff, just great!

  my webpage – white teeth

 90. I had been honored to receive a call from my friend immediately he discovered the important tips shared on your site.

  Going through your blog publication is a real fantastic experience.
  Thank you for thinking about readers much like me, and I desire for you the best of
  achievements as a professional in this domain.

  Here is my homepage – growing inside

 91. Hi there excellent blog! Does running a blog similar to this
  require a great deal of work? I’ve virtually no expertise in computer
  programming but I had been hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share.

  I understand this is off subject nevertheless
  I simply needed to ask. Thanks a lot!

  Look at my web-site Aisha

 92. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website.
  I’m hoping the same high-grade web site post from you in the
  upcoming also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own web site now.
  Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

  my web site :: Angel

 93. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i
  subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright
  clear concept

  Feel free to surf to my homepage smoking and teens

 94. Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and terrific style and design.

  Feel free to visit my web-site; http://www.aniene.net

 95. I don’t know if It’s just me or if everybody else experiencing problems
  with your site.
  It appears as though some of the
  text on your content are running off
  the screen. Can someone else please comment and let me
  know if this is happening to them as well?
  This may be a problem with my
  browser because I’ve had this happen before.
  Appreciate it

 96. hey there and thank you for your info ? I’ve definitely picked up something new from right
  here. I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the site lots of
  times previous to I could get it to load properly.

  I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement
  in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with
  Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content.
  Ensure that you update this again very soon.

  Here is my web-site :: http://www.meteoritegarden.com