Y DƯỢC HỌC LƯỢNG TỬ : NIỆM XỨ ĐAN ĐIỀN

NIỆM XỨ ĐAN ĐIỀN

Robert Tran:

Xin gửi lời chúc mừng đến cộng đồng Y Dược Học Lượng Tử.

Thầy Wambuakim cho con hỏi: Đan Điền là gì? Theo con biết có Hạ Đan Điền , Trung Đan Điền, và Thượng Đan Điền, nhưng không rõ tường tận về nó. Nhờ thầy lý giải.

 

Wambuakim :

Đan điền liên quan đến một loat những vấn đề và khái niệm bí ẩn của Võ học và Y học của Nội Gia Công phu (Kungfunara Drahmadurskti), được sáng tạo và phát biểu từ Amitabha cách đây khoảng 12.000 năm. Cần thâm liễm các định kiến dưới đây :

1/. Huyệt và Pháp Thân :

Huyệt: là điểm vô hình chứa công năng hữu hình. Huyệt có khả năng tàng trữ nội năng (trong nó) và chuyển hóa nội năng (qua nó), huyệt cũng có khả năng di chuyển. Có huyệt nội thân (trên cơ thể) và huyệt ngoại thân (ngoài cơ thể);

Pháp Thân :

tổng hòa của không gian nội thân và ngoại thân là Pháp Thân.

“Không hiểu Pháp Thân, không quán chiếu Pháp Thân, và không trụ nơi Pháp Thân thì không có Đại Thừa, thậm chí còn rơi lọt vào Tà Giáo, Ma Đạo” (trích diendanphatphaponline dot com).

2/. Nội năng :

Nội năng là công năng hữu hình của năng lực tự thân, được huân tập trong quá trình tu luyện Kungfunara. (Đạo gia Trung Quốc hay dùng từ nội công để diễn tả một phần của nội năng, vừa thiếu sót vừa sai căn bản).

Nôi năng bao gồm Chân Điển, Chân Khí, Chân Hỏa. Trong đó:

Chân Điển được hiểu là sự liên kết tối cao của thân – tâm, mà mọi vận động trong pháp thân được quán xuyến với đơn vị tính sát na (đơn vị thời gian nhỏ nhất có thể trực nghiệm).

Chân Khí là năng lực vượt qua chướng ngại của ngoại giới (chế thắng thiên nhiên và con người) và nội giới (chế thắng dục lạc, khổ đau và lợi ích tầm thường), có thể thu phát tùy căn cơ tu tập theo những mục tiêu cụ thể.

Chân Hỏa là bước thăng hoa của chân khí, trở thành ngọn lửa soi sáng nẻo u mê trần tục, thiêu đốt tan tành mọi dục vọng trần ai và khổ đau nhân giới. Nội năng càng lớn thì Pháp Thân càng mở rộng.

Chân Như : Khi đạt đến TAM HOA TỤ ĐỈNH (là tột đỉnh của Chân Điển, Chân Khí, Chân Hỏa) thì mọi thứ tiêu tan, thăng hóa thành CHÂN NHƯ, là thể Pháp Thân vô sinh vô diệt, vô cùng vô tận, là vượt khỏi sinh tử luân hồi.

3/. Kinh, Mạch, Lạc :

Là các mối tương quan của nội năng trong pháp thân.

Kinh lạc là đường mà nội năng vận hành trong cơ thể, đường chính của nó gọi là KINH, nhánh của nó gọi là LẠC, kinh với lạc liên kết đan xen ngang dọc, liên thông trên dưới trong ngoài, là cái lưới liên lạc toàn pháp thân.

– Kinh lạc phân ra hai loại kinh mạch và lạc mạch.

* Kinh mạch gồm chính kinh và kỳ kinh,

* Chính kinh có mười hai sợi, tả hữu đối xứng, tức thủ túc tam âm kinh và thủ túc tam dương kinh, gọi chung mười hai kinh mạch, mỗi kinh thuộc một tạng hoặc một phủ.

* Kỳ kinh có tám sợi, tức đốc mạch, nhâm mạch, xung mạch, đái (đới) mạch), âm duy mạch, dương duy mạch, âm kiểu mạch, dương kiểu mạch.

* Thông thường nhắc đến mười hai kinh mạch và thêm vào hai mạch nhâm đốc, gọi chung là mười bốn kinh mạch chính.

Lạc thì rất phong phú vì là các nhánh rất cụ thể của 14 kinh mạch, nó thường xuyên chuyển vận, có đến 128 lạc và là một hệ thống chưa nền Y – Võ – Đạo học nào ngoài Kungfu chạm tới.

4/. Lục Phủ và Thất Tạng :

Phủ là các bộ phận của cơ thể có nhiệm vụ thu nạp, tiêu hoá, hấp thụ, chuyển vận các chất từ đồ ăn uống và bài tiết các chất cặn bã của cơ thể ra ngoài. Có lục phủ: đởm, vị, tiểu trường, đại trường, bàng quang và tam tiêu.

Tạng là các cụm chức năng của cơ thể có nhiệm vụ chuyển hoá và tàng trữ tinh, khí, thần, huyết, tân, dịch. Có thất tạng là Tâm tạng, Can tạng, Tỳ tạng, Phế tạng, Thận tạng, Nhãn tạng, Bì tạng. Ở đó tàng chứa 7 cơ sở nội năng là Tâm năng, Can năng, Tỳ năng, Phế năng, Thận năng, Nhãn năng, Bì năng. Do đó mà có 7 công thu là Tâm công, Can công, Tỳ công, Phế công, Thận công, Nhãn công, Bì công.

– Các trường phái Đạo gia Trung Quốc chỉ biết đến ngũ tạng Tâm – Can – Tỳ – Phế – Thận mà thôi.

5/. Đan Điền : Được hiểu là nơi tàng trữ nội năng quan trọng nhất của một thời kỳ (cấp độ) luyện tập Kungfunara. Nội hàm của từ đan (đỏ) điền (ruộng) là nơi gieo trồng và thu liễm nội năng.

a- Thượng Đan Điền

Cấp độ I luyện tập chân Điển, khả năng điều khiển và quán xuyến pháp thân được đặt lên trên hết, nên đan điền ở đáy khe trung tâm của đại não gần tuyến Tùng. Cự ly tiếp cận gần nhất là huyệt Bách Hội trên đỉnh đầu và huyệt Ấn Đường giữa hai chân mày nên Kungfunara lấy Thượng Đan Điền là huyệt Bách Hội (khác với Đạo gia TQ dùng Ấn Đường).

b- Trung Đan Điền

Cấp độ II luyện tập Chân Khí, lấy việc nâng cao năng lực làm chủ đạo, Đan Điền đặt ở huyệt Cưu Vỹ (nằm ở đỉnh xương ức giống như đuôi con chim ban cưu nên gọi là Cưu vĩ huyệt) vào sâu 8 Cm, gọi là Trung Đan Điền. Cưu Vỹ là huyệt thứ 15 của mạch Nhâm, và huyệt lạc nối với mạch Đốc. Đạo gia TQ dùng huyệt Đản Trung gần đó làm trung đan điền, không có ưu thế liên lạc Nhâm – Đốc như Đan Điền Cưu Vỹ của Kungfunara.

c- Hạ Đan Điền

Cấp độ III luyện tập Chân Hỏa, lấy mục tiêu diệt dục, kiệm ái, vong sinh nên đan điền nằm ở Đan Điền Khí Hải, thực chất nằm khoảng giữa của huyệt Khí Hải (dưới rốn 4 Cm) và huyệt Mệnh Môn (khớp xương sống L7-8, nằm giữa 2 huyệt thận du), gọi là Hạ Đan Điền. Bản thân Mệnh Môn trong Âm có Dương, tức là Chân Dương – Mệnh Môn Hoả (theo Hải Thượng y tông tâm lĩnh / Y hải cầu Nguyên).

Nói tóm lại, Đan Điền ở đâu là tùy theo mục đích, cứu cánh và cấp độ tu trì luyện tập của người chuyên luyện pháp môn Kungfunara, điều chỉnh và điều khiển Kinh – Huyệt – Lạc – Mạch – Lục phủ – Thất tạng, đúng với các pháp chuyển vận nội năng Chân Điển, Chân Khí, Chân Hỏa trong Pháp Thân theo một trình tự khắt khe.

Do đó mà Đan Điền không chỉ là tồn tại mà còn là niệm xứ

Wambuakim

2.682 Trả lời “Y DƯỢC HỌC LƯỢNG TỬ : NIỆM XỨ ĐAN ĐIỀN”

 1. 830733 283154The the next time I just read a blog, I genuinely hope that this doesnt disappoint me approximately brussels. Get real, Yes, it was my option to read, but I really thought youd have some thing intriguing to say. All I hear is usually a couple of whining about something which you could fix when you werent too busy looking for attention. 508471

 2. 46484 503975Should you happen to significant fortunate men and women forms, referring by natural means, furthermore you catch the attention of some sort of envy in consideration of those types the other campers surrounding you which have tough times about this subject. awnings 227962

 3. I got this web page from my buddy who shared with me regarding this web site and at the moment this time I am
  browsing this web page and reading very informative content at
  this place.

 4. It’s appropriate time to make some plans for the future and
  it’s time to be happy. I’ve read this post and
  if I could I wish to suggest you few interesting things or tips.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

  Also visit my homepage … ViagRx Reviews

 5. Hello there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  1. B Plasma creatinine and C blood urea nitrogen BUN levels after bilateral renal ischemia in control Teto HGF, Teto PTHrP, and GGT tTA, DT PTHrP, and DT HGF mice propecia medication About 70 of an administered dose of verapamil is excreted as metabolites in the urine

 6. I would like to express some thanks to the writer just for rescuing me from such a matter.
  After checking through the the net and meeting
  things which were not productive, I was thinking my life was over.
  Living minus the solutions to the problems you have resolved by way of the
  post is a critical case, and the ones which could have badly damaged my entire career if I hadn’t discovered your web site.
  That knowledge and kindness in taking care of almost everything was
  very useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a point like this.
  It’s possible to now look forward to my future. Thank you
  very much for this expert and amazing help. I will not think twice to recommend the sites
  to anybody who desires guidelines about this subject matter.

  My web-site … BodyCor Keto

 7. I’m honored to receive a call from my friend as soon as
  he observed the important points shared in your site.
  Looking at your blog posting is a real brilliant experience.

  Thank you for thinking about readers just like me, and I want for you the best of achievements as a professional in this domain.

  Also visit my blog Radical Slim Review

 8. You’re so interesting! I do not believe I’ve truly read through
  anything like this before. So great to find somebody
  with unique thoughts on this issue. Seriously.. thank you for starting this
  up. This site is one thing that’s needed on the internet,
  someone with some originality!

  my web page :: slot love138

  1. A diagnostic treatment algorithm can be used during nocturnal polysomnography to identify the specific respiratory sleep disturbances in a given patient cialis no prescription Utilizing high performance liquid chromatography combined with tandem mass spectrometry LC MS MS, they examined detergent insoluble frontal cortex lysates from AD and unaffected control cases

 9. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video
  to make your point. You clearly know what youre talking about,
  why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us
  something informative to read?

  Here is my blog post … Body Core Keto

 10. Good ? I should definitely pronounce, impressed with your website.
  I had no trouble navigating through all tabs as well as related
  information ended up being truly simple to do to access.

  I recently found what I hoped for before you know it
  at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those
  who add forums or anything, web site theme .
  a tones way for your customer to communicate.
  Excellent task.

  Feel free to visit my web blog: Keto Fat Burner

 11. Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely excellent.
  I really like what you’ve acquired here, certainly like what
  you’re saying and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to keep it sensible.
  I can not wait to read far more from you. This is really
  a tremendous web site.

  My web-site :: IQ SuperCharged Ingredients

 12. You can certainly see your enthusiasm within the work
  you write. The arena hopes for even more passionate
  writers like you who aren’t afraid to say how they believe.
  All the time follow your heart.

  my blog :: SlimX Keto

  1. The parallel four group design with a 2 week change for groups B and C allowed us to assess the role of each drug alone or in combination in the suppression of Ki 67

 13. I don’t even know how I stopped up here, but I assumed this publish
  was once good. I don’t recognise who you’re but certainly you are going to a famous blogger in the event you aren’t already 😉 Cheers!

  Feel free to surf to my homepage: D-Fine8

  1. For the STAR study, 19, 747 postmenopausal women average age 58 what happens if a woman takes propecia He again mounted al Qaswa, and when he came to Al Mash ar Al Haram The Sanctuary Landmark, which is a small mountain at al Muzdalifah he faced the Qiblah, and supplicated to Allah, Glorified Him, and pronounced His Uniqueness and Oneness, and kept standing until the daylight was very clear

  1. but once I set my mind to it and I made those changes buy propecia online This combination therapy could provide a solution for patients with a CYP2D6 poor metabolizer phenotype or endoxifen concentrations below the threshold despite earlier tamoxifen dose

 14. Hello there! I could have sworn I?ve visited this site before but after going through some
  of the articles I realized it?s new to me. Regardless,
  I?m certainly happy I found it and I?ll be bookmarking it and checking back often!

  my blog – SynerSooth CBD

 15. hello there and thank you for your info ? I’ve definitely picked up anything new from right here.

  I did however expertise some technical points using this site, as
  I experienced to reload the web site a lot of times previous to I
  could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK?

  Not that I am complaining, but sluggish loading instances
  times will very frequently affect your placement in google
  and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for
  much more of your respective interesting content.
  Ensure that you update this again very soon.

  Review my webpage http://deletedbyfacebook.com/profile.php?id=384779

  1. levitra comprimes Yellow Dock root Rumex crispus Stimulates bile production for healthy removal of toxins, supportive of liver health and is high in iron, which may help support adequate iron levels, which is essential for proper blood formation

  2. Often, clinicians are called upon to manage drug eruptions in this setting while affected individuals are kept on the triggering therapy because of life saving or life sustaining benefits where to buy cialis online Each of the 21 AASK Clinical Centers has a centrally trained BP trainer, who is responsible for the overall BP measurement quality at that center

 16. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who has been conducting a little research on this.
  And he actually bought me lunch simply because I discovered it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx
  for spending some time to discuss this issue here on your internet site.

 17. Hi everybody, here every one is sharing such experience, therefore it’s nice
  to read this webpage, and I used to pay a quick visit this website
  all the time.

  Also visit my blog post; Rachael

  1. com 20 E2 AD 90 20Viagra 20Brez 20Recepta 20 20Priser 20Viagra 20Apoteket priser viagra apoteket After all, the sound of the foursome together changed the sonic world dog eats viagra Angiogenesis is required for tumour growth and metastasis formation and is the process by which new vessels form from existing endothelial cells

 18. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic
  to be actually something that I think I would never understand.

  It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Here is my page – IQ SuperCharged

 19. Hi there exceptional blog! Does running a blog like this take a great deal of work?
  I’ve absolutely no expertise in coding however I had been hoping to start
  my own blog soon. Anyway, if you have any recommendations or tips for new blog owners
  please share. I know this is off subject however I simply wanted to ask.
  Appreciate it!

  My webpage … Erorectin Ingredients

  1. A recent UCLA study found 34 percent of Black patients with Lyme disease had neurological complications compared to just 9 of whites, suggesting the disease may not have been recognized for many Black patients in earlier stages when it s easier to treat best price cialis 20mg Tumor Biology 35, 10381 10393 2014

 20. We wish to thank you yet again for the lovely ideas you offered Janet when preparing her
  post-graduate research as well as, most importantly, regarding providing all of the ideas in one blog post.
  Provided we had known of your web page a year ago, i’d have been kept from the needless measures we were implementing.
  Thank you very much.

  Feel free to visit my page Erorectin Review

 21. Aw, this was an exceptionally good post. Spending some time and actual effort
  to produce a good article? but what can I say? I put things off a whole lot and don’t manage
  to get nearly anything done.

  Also visit my page … Horace

 22. I’m writing to make you be aware of what a fine discovery our child enjoyed reading through your web site.
  She even learned several issues, which include what it is like
  to have an incredible teaching mood to let the mediocre ones completely gain knowledge of certain problematic matters.
  You actually exceeded visitors’ desires. Thanks for churning out
  those informative, trusted, informative and even fun tips about that topic
  to Gloria.

  Feel free to surf to my page Cool Portable AC Review

  1. cialis online generic It additionally helps you keep observe can lasix cause low blood sugar Low Blood Sugar Levels of potential treatment unwanted aspect effects, corresponding to hypoglycaemia Diabetes is severe however may be managed well with a mix of medicines and life style changes Early diagnosis and remedy can also help to reduce the danger of more severe issues Speak to your doctor if you are experiencing symptoms of diabetes or have concerns about your risk of diabetes GDM affects a large percentage of pregnant American girls, ranging from about 15 to 14, relying on the ethnic group studied

  1. best generic cialis Taking 1g, 3g, or 6g of cinnamon extract each day, for one, lowers blood triglyceride, is type 2 diabetes an autoimmune disease glucose, LDL cholesterol, and cholesterol levels in individuals with is type 2 diabetes an autoimmune disease Low Blood Sugar type 2 diabetes, according to Diabetes Journal

 23. Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established
  blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Thanks

  Also visit my web site … Rapid Keto Cut Reviews

  1. Ahmet I, Krawczyk M, Zhu W, Woo AY, Morrell C, Poosala S, Xiao RP, Lakatta EG, Talan MI 2008 Cardioprotective and survival benefits of long term combined therapy with beta2 adrenoreceptor AR agonist and beta1 AR blocker in dilated cardiomyopathy postmyocardial infarction viagra with high blood pressure The cardiac glycosides in star of Bethlehem can cause harm, including death

 24. I’m commenting to make you know of the great encounter my cousin’s girl
  enjoyed visiting your web page. She mastered too many things, not
  to mention what it is like to have an incredible giving
  character to make a number of people quite simply learn about chosen specialized things.
  You actually surpassed readers’ expectations. I appreciate you for
  displaying the essential, trusted, revealing as well as easy thoughts
  on this topic to Kate.

  My blog post … Cool Portable AC

 25. I would like to use the chance of thanking you for that professional
  guidance I have continually enjoyed visiting your site. I will be
  looking forward to the actual commencement of my school research and the entire preparing would never have been complete without coming over to your site.
  If I could be of any help to others, I might be thankful to help through what I have discovered from here.

  Here is my website – ManPlus Pills

  1. Thirty one patients underwent resection of the primary tumor, one refused resection cialis on sale in usa To test compound effects on OPC proliferation or differentiation, microarrays were coated with poly l lysine Sigma Aldrich for 1 h, then washed 3 times with water

 26. I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do
  you ever run into any browser compatibility problems?

  A couple of my blog audience have complained about my
  site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any ideas to help fix this issue?

 27. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this
  blog. I’m hoping to check out the same high-grade blog posts from
  you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

  My page – Coastal Hemp CBD

 28. Having read this I thought it was really enlightening.
  I appreciate you finding the time and effort to put this information together.
  I once again find myself spending a significant amount of
  time both reading and commenting. But so what,
  it was still worthwhile!

  my webpage … Miranda

  1. Gynecol Oncol 37 3 335 7, 1990 buy cialis 5mg Specifically, tetracyclines affect neutrophil chemotactic, phagocytic and metabolic functions, inhibit the proliferation of lymphocytes and induce Fas Fas ligand mediated apoptosis, especially in T cells Van den Bogert, Kroon, 1982, Gabler, Creamer, 1991, Liu et al, 1999

 29. Please let me know if you’re looking for a article author
  for your blog. You have some really good articles and I
  believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog
  in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail
  if interested. Regards!

  My page: Total Pure CBD Review

 30. Excellent post. I was checking continuously this blog and I
  am impressed! Very useful information specially the last part :
  ) I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a
  very long time. Thank you and good luck.

  Look at my webpage: Green Naturals CBD

 31. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick
  shout out and tell you I genuinely enjoy reading your posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thanks for your time!

  Feel free to visit my web site Follipur Review

 32. Simply wish to say your article is as astonishing. The clarity
  for your put up is just spectacular and i can assume you are an expert
  on this subject. Well with your permission allow me to snatch your feed to
  keep updated with impending post. Thanks one million and please carry on the gratifying work.

  My web site: https://tanhua666.com/

 33. Its like you learn my thoughts! You appear to
  understand a lot about this, such as you wrote the e book in it or something.

  I feel that you could do with a few % to force the message
  home a bit, but instead of that, this is fantastic blog.
  A fantastic read. I’ll definitely be back.

  Also visit my web blog – Oracle Leaf Gold CBD Oil

  1. He lived in the world simply and actively, helping the poor, caring for the sick, tending to the vulnerable and caring for nature buy finpecia online I was 12 weeks pregnant but not really, I guess, because the ultrasound showed only a sac, and no fetus at all

  2. 6 between 1968 and 1992, attributed mainly to birth cohort effects 48 cialis pills Tibolone is not currently approved for use in the United States, but it is approved to treat menopausal symptoms in 90 countries and to prevent osteoporosis in 45 9, 10

 34. I’m not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for
  me. Is anyone else having this problem or is it a
  issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  Look into my blog Rob

 35. Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding knowledge
  so I wanted to get guidance from someone with experience.

  Any help would be greatly appreciated!

 36. Just desire to say your article is as amazing.
  The clearness in your post is just great and i can assume
  you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with
  forthcoming post. Thanks a million and please continue
  the gratifying work.

  Feel free to surf to my page; lysto-forum.tue-image.nl

 37. Hi there exceptional blog! Does running a blog like this require
  a great deal of work? I have absolutely no expertise in computer programming
  but I was hoping to start my own blog in the near future.
  Anyways, should you have any suggestions or techniques
  for new blog owners please share. I understand this is off subject however I simply had to ask.
  Thanks a lot!

  1. 5321 P glycoprotein substrate Non substrate 0 Results Highly consistent and complementary results from the two studies were found showing lower gray matter volume in medial prefrontal and anterior cingulate regions with heavy and chronic alcohol intake

  1. Minor 1 hydrochlorothiazide decreases levels of magnesium hydroxide by increasing renal clearance levitra dispersion bucal Importantly, active DNA demethylation was reported in human muscle specific genes in heterokaryons derived from the fusion of human non muscle cells with mouse muscle cells, indicating a dynamic DNA methylation demethylation interplay during muscle differentiation 22

 38. It is perfect time to make a few plans for the long run and
  it is time to be happy. I’ve read this submit and if I could I
  wish to counsel you some interesting things or suggestions.
  Maybe you could write subsequent articles referring to this article.
  I want to learn even more issues about it!

 39. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to
  be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser
  compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The design look great though! Hope you get the issue solved
  soon. Cheers

 40. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads.
  I am hoping to contribute & assist different customers
  like its helped me. Good job.

 41. Simply desire to say your article is as astonishing.
  The clarity in your post is just nice and i could assume you are an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please continue the gratifying work.

 42. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this
  site. I really hope to see the same high-grade content by you later on as well.
  In truth, your creative writing abilities has inspired
  me to get my own site now 😉

  1. It is appreciated that these in vivo experiments do not permit a clear distinction between direct and indirect consequences of the NKCC1 null mutation on the renin angiotensin system buy propecia online Anastrozole Oncology A nonsteroidal 3 rd generation selective aromatase inhibitor used to manage postmenopausal whose advanced breast CA is resistant to tamoxifen

 43. Greate post. Keep writing such kind of info on your blog.
  Im really impressed by it.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hello there,
  You’ve done a fantastic job. I will definitely digg it and for my part recommend to my friends.
  I’m confident they will be benefited from this website.

  Here is my website … http://www.1stanapa.ru

  1. 1 Brigham and Women s Hospital, Boston, MA; 2 Scripps Clinic, La Jolla, CA; 3 University of Alabama at Birmingham, Birmingham, AL; 4 Advocate Midwest Heart Specialists, Naperville, IL; 5 Lancaster General Hospital, Lancaster, PA; 6 Florida Hospital, Orlando, FL; 7 MemorialCare Heart and Vascular Institute MHVI, Long Beach, CA; 8 Abbott, Atlanta, GA; 9 Vanderbilt University Medical Center, Nashville, TN buy propecia in uk He also wants to save this most important moment to the time when everyone is in the spotlight, and defeat Zhao Ling in front of everyone

 44. It’s the best time to make some plans for the future
  and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you
  some interesting things or suggestions. Maybe you could write next
  articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 45. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thank you!

 46. Simply want to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply
  great and i can assume you are an expert on this subject.

  Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please carry on the gratifying work.

  Here is my web-site: Far East XL Review

 47. Hello! I understand this is kind of off-topic but I had to ask.
  Does running a well-established blog like yours require a lot of work?
  I’m brand new to running a blog but I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I can easily share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any recommendations
  or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

  Feel free to surf to my homepage: Primal Testo XL Ingredients

 48. I’m curious to find out what blog system you happen to be utilizing?
  I’m having some small security issues with my
  latest blog and I would like to find something more risk-free.
  Do you have any suggestions?

  Feel free to surf to my web blog – Primal Vigor XL

  1. An Indium 111 labeled octreotide scan was performed, which demonstrated slight to mild radiotracer uptake in the midabdomen, corresponding with the region of the ill defined mesenteric mass, although the intensity of the radiotracer uptake was the same as the adjacent normal bowel and was less intense than what would be expected with a neoplasm such as a carcinoid tumor buy cialis non prescription

 49. What i do not understood is if truth be told how you’re now not actually much more
  smartly-preferred than you may be right now. You are so intelligent.
  You understand therefore considerably in the case of
  this subject, made me for my part consider it from
  a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to
  be interested except it’s something to accomplish with Girl gaga!
  Your own stuffs excellent. Always take care of it up!
  quest bars http://bitly.com/3C2tkMR quest bars

  1. 31 Although bleeding and pelvic pain symptoms are frequently reported in literature as the main symptoms related to uterine fibroids, the number of systematic studies on fibroid symptoms is limited coupon for viagra The sections were blocked with 5 goat serum and 0

 50. naturally like your web site however you need to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and
  I in finding it very bothersome to inform the reality nevertheless I will certainly come back again.

  Here is my blog post weed indoors

 51. I leave a response each time I like a post on a site or
  I have something to contribute to the discussion. Usually it is a result of the sincerness displayed in the post I browsed.
  And on this post Y DƯỢC HỌC LƯỢNG TỬ :
  NIỆM XỨ ĐAN ĐIỀN – Wambua. I was excited enough to drop a thought 🙂 I do have
  some questions for you if it’s allright. Is it only me or does it look
  as if like some of these comments appear like they are coming from brain dead individuals?
  😛 And, if you are posting on other places, I’d like to
  keep up with everything fresh you have to post. Could you make a list all of
  all your community sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter
  feed?

  My web blog :: quit smoking remedies

  1. 9, American Chemical Society priligy near me Alpha 1 adrenoreceptors are found in the prostate, bladder base, bladder neck, prostatic capsule, and prostatic urethra; their activation may lead to contraction of smooth muscle and urinary symptoms in patients with BPH

 52. Definitely consider that that you stated. Your favorite
  reason appeared to be on the web the easiest factor to understand of.

  I say to you, I certainly get annoyed even as other folks think about issues
  that they plainly do not recognize about. You
  managed to hit the nail upon the highest as neatly as outlined out the whole
  thing without having side effect , other people could take a signal.
  Will probably be again to get more. Thanks

  Look into my web-site: skin care products

 53. Hi! I know this is kind of off-topic however I needed to ask.
  Does managing a well-established blog like yours take a large amount of
  work? I’m completely new to operating a blog however I do write in my journal on a daily basis.

  I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and
  views online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog
  owners. Thankyou!

  Also visit my web site … http://www.meteoritegarden.com

 54. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and
  say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer
  but I’m still new to everything. Do you have any tips and hints for
  newbie blog writers? I’d really appreciate it.

  Also visit my site – hemp seeds

  1. In two of the studies, the authors noted that gabapentin improved hot flash composite scores as much as 71 from baseline scores and was comparable to hormone replacement therapy improvement at the end of 12 weeks of treatment 72; p 0 where can i find viagra BENICAR HCT is not for use as the first medicine to treat high blood pressure

 55. Thank you for every one of your work on this web site.
  My daughter takes pleasure in working on internet research and it’s easy to understand why.
  Many of us hear all of the dynamic method you produce informative
  tips and tricks by means of this website and therefore recommend participation from some other people on this situation plus my
  princess is always starting to learn so much. Enjoy
  the rest of the year. You are always conducting a really great job.

  Check out my page; cannabis dispensaries-san

  1. 28 Asking patients to describe their corneal pain using well established metrics 101, 102 may be a low cost, first line approach to identifying features of neuropathic pain in dry eye levitra brand August 3, 2022 at 10 23 pm

 56. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time
  and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I
  look forward to your new updates.

  Feel free to visit my blog post … algarhard.pt

 57. hello my lovely stopforumspam member

  What are the Types of Loans in Ohio depending on the purpose
  Specific purpose payday loans in Ohio. Funds received in debt may be spent only for a specific purpose specified in the loan agreement.
  Non-purpose loan. The debtor may spend the money received at his discretion.
  Most popular specific purpose payday loans in Ohio are:

  House loan. The most common, of course, is a mortgage when the purchased property acts as collateral for a loan. Sometimes a youth loan is issued, with lighter conditions for debtors. Still quite common is a housing loan that does not imply purchased housing in the form of collateral.
  Car loan – payday loans in Ohio to a car or similar vehicle. The key is often the purchased goods, making the terms of the loan better. Also, loan conditions are improved: car insurance, life and health insurance of the borrower, and receiving a salary to the account of the creditor bank.
  Land loan. To purchase a plot for construction or agricultural activities.
  Consumer. For purchases in modern supermarkets, equipment stores, you can take a personal loan right at the point of sale. Often, specialists located there can contact the bank and get a regular or fast payday loans. Borrowed funds automatically pay for the goods, and the consultant explains when and how to re-pay the debt.
  Educational loan. It is issued to students, as well as to applicants who have passed the competition, to pay for tuition at universities, colleges, etc.
  Broker loan. For the circulation of securities, payday loans in Ohio are issued to an exchange broker, se-curities are purchased securities.
  Others. Objectives not related to those listed, but agreed and approved by the creditor.

 58. hello my lovely stopforumspam member

  Welcome to Grosvenor Casinos, where you can play a wide range of casino games, from slots to poker, blackjack, and roulette! There’s something for everyone here – become a member of the casino to have the best of online casino gaming. Our Sportbook offers a range of sports betting odds and is available for pre event or in play bets 24/7 and 365 days of the year. Whether you’re here for football tournaments or the latest betting odds for horse racing, Tennis, Golf, Cricket and even Rugby Union, you are covered.

  1. Monitor Closely 2 sacubitril valsartan increases effects of insulin inhaled by unspecified interaction mechanism propecia 1 mg 68 The underlying mechanisms governing the tissue- specific effects of NAC on SOD protein expression might be due to tissue- specific effectiveness of NAC in reducing the production of superoxide

  1. PRECAUTIONS Before taking cefditoren, tell your doctor or pharmacist if you are allergic to it; or to other antibiotics such as penicillins, other cephalosporins; or if you have any other allergies buy female viagra in india Twenty million children would attend public schools in 1908, and of those, 5 million would drop out, and, McKelway writes, For every one of these deserters, going into an occupation that has any advantage for the employee, four enter a cotton mill or become messengers or cash girls

  1. com 20 E2 AD 90 20Viagra 20Zagreb 20Prodaja 20 20Viagra 20Receptfritt 20Apoteket viagra receptfritt apoteket Some Silicon Valley recruiters and former Apple employees at rival companies say they are seeing more Apple resumes than ever before, especially from hardware engineers, though the depth and breadth of any brain drain remains difficult to quantify, especially given the recent expansion in staff numbers cialis prices Antiplasma Cell Antibody

 59. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
  I’m trying to determine if its a problem on my end or
  if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

  Feel free to visit my web-site … diet pill

  1. Now the most necessary business on the planet has mostly been shunted into the pages of specialised trade papers such as Lloyd s List and the Journal of Commerce, fine publications, but out of the reach of most when a subscription to Lloyd s List costs 1, 785 a year coupons for cialis 20 mg Only those who were injured and regained their strength on the spot, as well as the shadowy Supreme God who looked at Zhao Ling coldly

  1. A comparison of three groups of rats showed that administration of tamoxifen significantly reduced the expression of NF kB p65 and phosphorylated I kBО± P

 60. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide
  credit and sources back to your website?
  My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would really benefit from some of
  the information you present here. Please let me know if
  this okay with you. Thanks!

  my website :: skin type

  1. Twenty four hours after transfection the cells were lysed with 120 Ојl Passive Lysis Buffer Promega, and luciferase levels were analyzed from 10 Ојl lysate using the dual luciferase reporter assay 50 Ојl of each substrate reagent, Promega on a Veritas Microplate Luminometer Turner Biosystems, Sunnyvale, CA Priligy ER, PR, HER 2 neu, and Ki67 status determined by immunohistochemistry

 61. Having read this I believed it was really enlightening.
  I appreciate you spending some time and energy to
  put this short article together. I once again find myself personally spending
  way too much time both reading and commenting.

  But so what, it was still worth it!

  Also visit my site :: diclelife.com

 62. I am not certain the place you are getting your info,
  however good topic. I must spend some time finding out much more or
  understanding more. Thanks for excellent info I used to be in search
  of this information for my mission.

  Take a look at my site diet plan

 63. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality
  articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
  Studying this information So i am happy to show that I’ve
  an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I such a lot definitely will make sure to do not overlook this site and provides
  it a glance regularly.

  Take a look at my homepage :: indoor growing mini-course

 64. I’ve been browsing online more than three hours nowadays,
  but I never found any attention-grabbing article like yours.
  It is lovely worth sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content as
  you probably did, the web shall be a lot more helpful than ever before.

  1. purchase cialis online E Mean speed before and after CNO administration during the EOM test hM4Di saline vs hM4Di CNO, mCherry saline vs mCherry CNO, paired t test; mCherry saline vs hM4Di saline, hM4Di CNO vs mCherry CNO, unpaired t test; n 6 hM4Di group, n 5 mCherry group

 65. This design is spectacular! You obviously know how to keep a
  reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved
  to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and
  more than that, how you presented it. Too cool!

  1. Healthcare providers will generally start Kazano at a lower dose, increasing slowly if needed, and monitor kidney function frequently buying cheap propecia Four clinical trials of BP101 have been completed to date and over 170 women have received BP101

  1. 4 hydroxyphenyl retinamide selectively inhibits the development and progression of ductal hyperplastic lesions and carcinoma in situ in mammary gland cialis buy When you pawn an item, you use it as collateral for a loan, and then you get it back when you repay the money you ve borrowed as well as the associated interest and fees

 66. I have learn several excellent stuff here. Certainly
  value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you
  set to create this kind of great informative web
  site.

  1. Long term safety, tolerability, and antihypertensive efficacy of aliskiren, an oral direct renin inhibitor, in Japanese patients with hypertension online indian propecia Obviously, she looked after her health foremost and I completely empathize with her struggle of not having any control over her weight

 67. First off I want to say superb blog! I had a quick question that I’d like
  to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself
  and clear your head before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting
  my ideas out there. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are
  generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
  Many thanks!

 68. I’m not positive where you’re getting your info,
  however great topic. I needs to spend a while learning much more or
  understanding more. Thank you for magnificent info I used to
  be searching for this info for my mission.

  1. what was viagra originally for Those real bosses didn t even bother to pay attention to this erectile drugs over the counter weak chicken, and because he was too weak, his walgreens sexual enhancement pills return time was very short, basically every time he passed A few hundred years later, a new Gorefiend will be born, Otherwise, if the refining of this Nirvana Golden Pill failed, he jvzoo erectile dysfunction would really have to cry to death

  1. But if it turns out Buttercup does indeed have a bacterial infection, it would be prudent to look for predisposing conditions like bladder stones or diabetes mellitus cialis levitra ou viagra internet 236, 237 Approximately 90 of an administered dose is metabolized, and both 5 FU and its catabolites undergo biliary excretion with less than 5 of the parent drug renally excreted

  1. Thus, it is the aim of this report to review the traditional approach that is given to BC treatment and the benefit that breakthrough technologies, modeling and data manipulations may provide to traditional limitations in the prospective of PM applied to BC cialis reviews anadrol is the worst on the liver

 69. 380 AUTO 100 GR RNFP REMAN 500 ROUNDS
  41 MAG 210 GR FP NEW 50 RDS
  44 MAG DESERT EAGLE 240 GR RNFP 100RDS

  44 SPECIAL 240 GR RNFP 150 RDS
  50 AE 325GR RNFP BIG GRAINS NEW
  590M SHOCKWAVE
  AMERICAN EAGLE 223
  ALTOBELLI
  AMERICAN EAGLE 5.7X28MM 40GR FMJ
  AMERICAN TACTICAL

  AMERICAN TACTICAL IMPORTS
  AMERICAN TACTICAL IMPORTS
  AMERICAN TACTICAL IMPORTS CAVALRY SVE
  AMERICAN TACTICAL IMPORTS CRUSADERAMERICAN TACTICAL IMPORTS DF-12AMERICAN TACTICAL IMPORTS DF-12 BP
  BARNESBARNES 7MMBARNES AMMUNITION 6.5 MM CREEDMOORBARNES VOR TXBARNES VOR-TX 300 AAC BLACKOUT 110 GRBLACKWATER FIREARMSCCI AMMUNITIONahref=”https://gunsandgadgetscom.com/product/cci-ammunition-2/” rel=”dofollow”>CCI AMMUNITIONCCI MAXI MAG 22 MAGNUM AMMOCOLT PYTHONCOLT PYTHONCUSTOM SPRINGFIELD HELLCATDANIEL DEFENSE DDM4V7
  FEDERAL 5.56 55 GR FMJ 400CT NATO
  FIOCCHI
  FIOCCHI 10 MM 180 GR. FMJ-TC 1250 FPS 50 ROUNDSFIOCCHI 25 AUTO 35 GR XTP JHP
  FIOCCHI AMMUNITION
  FN 15 TACTICAL CARBINE M-LOK
  FN AMERICA
  GLOCK G19 GEN 5 MOS

  GLOCK G19X
  GLOCK G42

  GLOCK G43
  GLOCK G43X
  GLOCK G44

  HORNADY 20 GA SLUG 250 FTX CUSTOM LITEHORNADY 30
  HORNADY 410 TRIPLE DEFENSE
  HORNADY AMMO
  KEL-TEC SUB-2000
  MOSSBERG 590A1
  PMC BRONZE
  PRVI PARTIZAN 308 WIN 180

  RANGETIME REMAN 357 MAG. 158 GR
  RECON TACTICAL- WILSON COMBATREMINGTON 700
  RUGER AMERICAN RIFLE HUNTER
  S&W M&P 15 SPORT II CANADA
  SAKO TRG 42A1
  SAVAGE ARMS RASCAL BLACK
  SIERRA 300
  SIERRA 300 WIN MAG 180 GR TIPPED GM
  SMITH & WESSON M&P15-22 SPORT

  SMITH & WESSON M&P9 SHIELD EZ M2.0

  SPEER LAWMAN
  SPEER GOLD DOT 38 SPL
  SUPER-X AMMUNITION 32 WIN SPECIAL 170 GRAINTAURUS 4510 JUDGE
  TAURUS G2C

  1. Looking at the team of elves, Hughes said with emotion do hot tubs lower your blood pressure My lord, the 14, 000 odd elves have already handed their fate into your hands canadian pharmacy cialis 20mg For those women undergoing fertility treatment contracting the virus would cause a halt in the treatment cycle

 70. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say
  that I have truly enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be
  subscribing for your rss feed and I’m hoping you write again soon!

  1. The objective of this study was to assess patients perspectives regarding the impact of COVID 19 on their experiences, including their cancer care, emotional and mental health, and social determinants of health, and to evaluate whether these outcomes differed by cancer stage buy generic cialis online cheap 1996, Cancer J

  1. Sharifi A, Vahedi H, Nedjat S, Rafiei H, Hosseinzadeh Attar MJ viagra vs cialis vs levitra reviews Semi structured interviews, conducted on the telephone or via online video calls, explored ICs experiences of providing support, the psychosocial issues they faced and the impact of the illness on themselves and their relationship with the patient

  1. 101 Three to 10 days after exposure, a red papule or papules develop in the skin at the inoculation site usually the site of a cat scratch; the papules typically become vesiculated and then crusted over the next several days generic cialis cost

  2. To get suspended by baseball, the most lax rules of all, fifty games, you had to be really doing something cialis order online However, current practice involves the use of immunohistochemical based assays to detect ERО± Immunohistochemistry IHC has several advantages

  1. To identify the types of cells present in the lesions, five 3 Ојm sections from undamaged lower thoracic and balloon injured upper thoracic aorta were randomly selected from each group and stained with monoclonal antibodies directed against rabbit macrophages RAM11 DAKO Corp, rabbit smooth muscle О± actin HHF35 DAKO A S, Glostrup, Denmark, and rabbit CD43, a T cell antigen L11 135 Serotec, Oxford, England order cialis

  1. viagra boys setlist Fasciculations, or the contraction of individual muscle fibers independently rather than as a unit which would produce a normal muscle contraction, result most frequently from excessive local stimulation of individual nicotinic receptors following exposure to nicotine or a cholinesterase inhibitor

 71. I feel that is among the such a lot significant information for me.
  And i am happy reading your article. However should statement on few normal issues,
  The web site style is ideal, the articles is actually excellent :
  D. Just right activity, cheers

 72. Please let me know if you’re looking for a article author for your
  blog. You have some really great articles and
  I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please send me an email if interested. Regards!

 73. Awesome website уou have hеrе Ьut I wɑs cyrious іf you knew of any
  community forums thast cover tһe same topics talked about in tһіs article?

  I’d rеally ⅼike to be а part of ɡroup ѡhеre I can get comments from otһеr knmowledgeable individuals
  tһat shar the samе іnterest. If уⲟu haνе aany recommendations, ⲣlease let me
  knoԝ. Manny thanks!

  My site ::