KIẾN GIẢI BỔ SUNG VỀ VƯỚNG VÍU LƯỢNG TỬ

THẢO LUẬN KH

Wambuakim : Đọc ở phần trước, đã cho thấy hai hạt đang quan sát (rong thí nghiệm là 2 electron) ở gần nhau thì chúng chuyển động đồng bộ, trong bài kiến giải bằng “màng thòi gian” và các “khe thời gian”. Khi chúng ở xa nhau mà có vướng víu lượng tử thì sự đồng bộ này không hề có gắn kết về năng lượng, và chúng “thực sự” ở gần nhau, vì chúng nằm trên các “khe thời gian” nên có t = 0. Với nhận thức trực quan thì điều đó trở thành “ngay tức khắc”

“Cháu nghĩ các nhà khoa học cũng chưa thể lý giải hết được sự vận hành bí ẩn giữa các mối liên hệ giữa các hạt lượng tử ấy” Tran Phuoc., câu nói này mang dáng vẻ của các tư tưởng siêu hình, là thứ tôn vinh ngũ ấm trở thành mục tiêu của Đại Đạo..

Khoa học trước khi có Cơ Học Lượng Tử thì có rất nhiều hạn chế, thậm chí “bó tay” trong cố gắng kiến giải thế giới, nhưng với Cơ Học Lượng Tử thì nó “có khả năng lượng hóa mọi tồn tại, dù cho nó là vật chất, vật chất đen (vật chất tối), hố “ma”, hố đen, ma quỉ, thượng đế hay linh hồn (nếu thật sự tồn tại), ở một hay nhiều tầng vũ trụ trong mối tương quan giữa các dây vũ trụ” (Phần II / 2).

Tóm lại, muốn tiếp cận Khoa học hiện đại, mà nhất là Cơ Học Lượng Tử thì phương pháp duy nhất là phân tích các kết quả đo đạc, thực hành tính toán trên các phương trình toán học.

Đừng vì mình không biết rồi cho rằng “các nhà khoa học cũng chưa thể lý giải hết được …”. Đó là không khiêm tốn, là ngã mạn và vọng ngữ theo đúng kiểu tà đạo,

=======

Vũ Hiệp:

Lần đầu tiên con đựoc tiếp cận khái niệm ” hố ma”, xin thầy giải thích cho con hiểu “hố ma” là gì ???

Wambuakim:

Các nhà vật lý đã phân loại ba loại hố đen theo kích thước. Loại nhỏ nhất, có kích thước nguyên tử nhưng nặng như một ngọn núi. Loại thứ hai lớn bằng một ngôi sao hay hơn nữa, hình thành khi một ngôi sao lớn sụp đổ lên chính nó, sinh ra siêu tân tinh. Loại thứ ba là các hố đen siêu nặng, có khối lượng tương đương thiên hà hàng triệu ngôi sao. Tuy nhiên có một loại hố đen kích thước như một chiếc tủ lạnh hay một (hoặc vài) ngôi nhà và chưa được phân loại.

Tziao ở Tứ Xuyên, Trung Quốc đang nhìn ngắm một con trốt (gió xoáy nhỏ) trên đồng thì bỗng dưng con trốt tan đi, một khối hình cầu đường kính khoảng 1mét màu xám đen dường như có cấu tạo bằng loại khí đậm đặc xuất hiện, di chuyển chậm chạp về phía ông ta. Tziao sững người nhìn xuyên vào khối đen đó, và thấy hình ảnh của mình lúc lên 8 tuổi. Khối cầu vừa tự xoay chậm chạp thí Tziao lại thấy hình ảnh ông Nội mình đã mất hàng chục năm trước ngồi uống trà. Bỗng dưng khối đen đó quay ngoắt đi rồi tan biến, đột ngột như khi nó xuất hiện.

Một trường hợp khác, anh công nhân Marti ở Ý về nhà sau giờ làm việc buổi chiều. Ô tô dừng bên đường, Marti đi trên con đường mòn nhỏ về phía nhà với vợ, một người bạn và đứa con trai 10 tuổi đang ngồi đợi ở hàng hiên. Một cú vấp ngã và rồi trước mắt nhiều người chung quanh, Marti BIẾN MẤT KHÔNG ĐỂ LẠI BẤT CỨ THỨ GÌ. Nhiều ngày sau đó chỉ có một vòng tròn cỏ héo đường kính chừng 2 mét, ngay nơi mà Marti biến mất sau cú ngã dị thường. Có tin rằng đứa con trai mỗi chiều thơ thẩn quanh nơi Bố biến mất và vài lần nghe tiếng kêu than của Bố mình từ đâu đó trên không vọng lại, đói khát và yếu đuối, nhưng tin này chưa được kiểm chứng và xác nhận của giới Khoa Học.

Giải thích có vẻ hữu lý nhất, là Tziao và Marti đã gặp Hố Ma (Ghost Hole), là một hố đen cỡ trung bình, trong đó nó tàng chứa một loại vật chất (đang nghi ngờ là vật chất “đen” nén ở cấp độ vĩ mô) có thể làm cong cả không thời gian, cho người gặp nó nhìn thấy quá khứ (hoặc / và tương lai) thậm chí “lôi” người ta đến một vùng không gian khác.

“Khi các hố đen xoay, nó có thể dịch chuyển chúng ta đến một vũ trụ khác và không thể trở về”, theo Stephen Hawking.

Mong là câu trả lời này có thể làm em vừa ý.

———————————

Tham khảo : Lỗ đen siêu nhỏ, hay còn gọi là lỗ đen vi mô, là những hố đen được nói đến trong thuyết vũ trụ màng do hai nhà khoa học Charles R. Keeton của Đại học Rutgers và Arlie O. Petters của Đại học Duke tiên đoán. (Wikipedia)

=======

Nguyen Ngoc Tau: … Hạt là một vùng năng lượng tập trung biểu hiện thành vật chất khả kiến là một hạt. Trung tâm của vấn đề.

Vo Thanh Viet: Mỗi lần mình khấn “namo amitabha !” thì có vướng víu lượng tử nào được hình thành, kết nối, xác lập, … ( hay gì đó ) không ạ ?

Wambuakim: Trong II / phần III có ghi rõ rồi đó Vo Thanh Viet, “sử dụng vướng víu lượng tử bằng năng lực cao thâm, trí tuệ diệu viễn để truyền thông tin lượng tử thoát ly khoảng cách không – thời gian”.

Nghĩa là chỉ có năng lực cao thâm, trí tuệ diệu viễn mới nhận thức và sử dụng được vướng víu lượng tử. Mọi lời cầu khấn đều vô ích.

======

Nguyen Hong Phong: Hi anh Kim.

Qua loạt bài Vướng vúi lượng tử, em có ý nghĩ về đa vướng víu theo một điều kiện nào đó (giả sử tần số). Em xin phép giải thích kèm theo hình vẽ

Khi các hạt hoạt động ở tần số xanh dương: tất cả là 1 (các hạt đều vướng víu nhau ở cấp này).

Khi ở tần số đỏ thì 2-3, 4-5 vướng víu nhau.

Tương tự cho các tần số khác. (ý tưởng từ sự hoạt động của radio và không-thời gian). anh Kim nghĩ thế nào?

Wambuakim: Hoan nghênh hoạt động tư duy của em, Nguyen Hong Phong. KHKT nói chung và Cơ Học Lượng tử nói riêng cần những cái đầu tích cực như vậy.

Riêng về vướng víu lượng tử thì phân tích toan học lẫn thực nghiệm đều cho tháy vận tốc truyền hiệu ứng Vướng Víu Lượng Tử gấp hàng tỷ lần ánh sáng nếu không nói là “ngay tức khắc”, nghĩa là nó thoát ly khái niệm thời gian lý tính. Trong khi đó vận tốc truyền tương quan tần số theo hàm sóng Schrödinger thì tuân theo tốc độ lan truyền radio (sóng điện từ), nghĩa là chỉ bằng tốc độ ánh sáng. Nghĩa là hai hạt nằm ở hai rìa vũ trụ nhìn thấy được hiện nay vướng víu theo kiểu tần số thì phải tốn ít nhất … 93 tỷ năm, không thỏa mãn được thực nghiệm t = 0 (ngay tức khắc) của vướng víu lượng tử em ạ.

Hơn nữa, vướng víu kiểu tần số không thể giải thích được vướng víu lượng tử vĩ mô và viễn tải lượng tử (từ thông tin đến vật thể vi mô lẫn vĩ mô).

Nguyen Hong Phong: Dạ, tần số chỉ là một ví dụ, ý em là ở trạng thái A thì hạt 1-2 vướng víu nhau. Nhưng khi ở trạng thái B thì sự “liên kết” này không còn nữa mà hạt 2 vướng víu với hạt 3 nào đó. Nghĩa là 1 hạt có thể tích tụ nhiều “liên kết”

Wambuakim: Trong mục 2, phần I (vướng víu lượng tử vĩ mô) anh có mô tả thực nghiệm của nhóm Klimov và (các) cộng sự tại Viện Kỹ thuật phân tử Mỹ và Maria Chekhova vào tháng 2, năm 2016, ghi nhận vướng víu lượng tử vĩ mô.

Người ta dùng một dòng laser hồng ngoại mạnh để nâng năng lượng tới hạn của chùm hạt và cả hạt nhân để xếp hàng theo ưu tiên các trạng thái từ tính của chúng, do đó tăng cường và kéo dài các KHE THỜI GIAN của mỗi hạt (và hạt nhân), nơi mà chiều thời gian cuộn lại trong một khoảng cách rất nhỏ: một phần tỷ-ngàn tỷ-ngàn tỷ của một centimet (theo Oskar Klein), làm tăng xác suất gặp gỡ của các khe thời gian của mỗi hạt (và hạt nhân) với hạt (và hạt nhân) tương quan làm chúng đồng loạt vướng víu lượng tử vào nhau. Đó là chưa xét đến các CHỒNG CHẤT LƯỢNG TỬ (đồng thời xuất hiện rất nhiều trạng thái lượng tử bội của vô số đối tượng cùng tồn tại với chính nó), kể cả việc chúng đã “vướng víu lượng tử với nhau từ trước”.

Cơ học lượng tử là cái thứ đỏng đảnh khó ưa, nó chỉ tuân theo luận lý toán học nên cứ thường xuyên thoát khỏi tầm tay chúng ta. Đúng hay sai trong phát triển cơ học lượng tử hiện nay là bình thường, kể cả Albert Einstein còn không chịu nổi Lượng Tử học, phải không em, Nguyen Hong Phong ?

Nguyen Ngoc Tau: Đọc bài này làm e nhớ đến trường hợp song sinh cùng trứng, đôi lúc với họ t=0.

Wambuakim: Ganzfeld là thí nghiệm ban đầu được đưa vào các nghiên cứu tâm lý của các nhà khoa học người Đức – Wolfgang Metzger. Năm 1978, Charles Honorton đã nhân rộng mô hình thí nghiệm này ở Trung tâm Y tế Maimonides, Brooklyn và đưa ra được một số bằng chứng về khả năng viễn cảm của con người.

Trong thí nghiệm Ganzfeld điển hình, một người được đưa vào trong căn phòng riêng. Ở đó, anh ta được yêu cầu nằm trên một chiếc giường và thư giãn. Các giác quan cơ bản bị làm tê liệt : mắt bị bịt lại bằng hai quả bóng bàn, cùng với đó là tiếng ồn ào hoặc mở nhạc to.

Người tham gia thí nghiệm sẽ trải nghiệm trạng thái này trong khoảng nửa giờ. Trong thời gian này, một người khác ở phòng bên cạnh sẽ xem bức tranh hay ghi nhớ một thông điệp. Sau đó, người này sẽ cố gắng dùng ý nghĩ để gửi thông tin đến người đang bị tê liệt các giác quan trong phòng bên cạnh.

Người được gửi thông điệp sau đó sẽ mô tả lại những gì mà anh ta cảm thấy được. Kết quả là, 25% các cuộc thử nghiệm đã chỉ ra, người tham gia thí nghiệm đã trả lời đúng về thông tin họ nhận được trong điều kiện các giác quan cơ bản gần như bị tê liệt.

Một số thí nghiệm dùng người sinh đôi, đặc biệt là sinh đôi cùng trứng, có tỷ lệ thành công đến trên 40%, một số trường hợp đến gần 70%.

Người ta gọi đó là hiện tượng telepathy, là chia sẻ với nhau chỉ bằng ý nghĩ mà không cần thông qua bất kỳ giác quan nào khác…

Cuối thế kỷ XX, với sự phát minh ra các khí cụ đo đạc siêu nhạy, người ta ghi nhận được sóng sinh học, một dạng sóng điện từ ở các vật thể sống, không chỉ ở con người mà còn cả thú vật, cỏ cây, thậm chí có hiện tượng giao tiếp telepathy giữa người – thú vật – cỏ cây. Các dạng thức khác của telepathy được ghi nhận là psychesphere (giữa người với thú vật), empathosphere (hình như là giữa thú vật và cây cỏ hay / và giữa cây cỏ với nhau), Telesomatic (giao tiếp telepathy chuyên biệt giữa người và người). Tương tác này, do là liên lạc sóng điện từ nên chúng có tốc độ truyền sóng = C (của ánh sáng).

Tóm lại, những thứ nói trên không phải là vướng víu lượng tử dâu, Nguyễn Ngọc Tàu ạ.

———–

Hang Nga Trinh:

1/. Ganzfeld là thí nghiệm đưa ra được bằng chứng về khả năng viễn cảm nhưng không có công cụ để đo đạc tốc độ viễn cảm. Do đó cứ tưởng (và mặc định) viễn cảm là “tức khắc”.

2/. Cuối thế kỷ XX, do phát minh ra các khí cụ đo đạc siêu nhạy, người ta ghi nhận được sóng sinh học, một dạng sóng điện từ ở các vật thể sống. Nghĩa là mọi hiện tượng telepathy cũng chỉ có tốc độ tối đa là tốc độ ánh sáng trong chân không.

Do các nhận thức mù mờ của nhân loại ở những lĩnh vực liên quan đến cảm xúc, đến nhận thức và các thông tin chưa thể đo đạc được mà con người vẫn bám víu vào khái niệm “Tâm Linh” và gán cho nó những tính năng siêu hình.

Sự phát triển của Lượng Tử Học đã khai sáng được những mảng tối đó trong nhận thức của nhân loại, thoát ly khỏi các khái niệm tâm linh, siêu hình. Viễn cảm cũng chỉ có tốc độ ánh sáng, không thể vươn tầm tới tốc độ t = 0 của Vương víu Lượng Tử.

(Minh Nhật cung cấp)

2.986 Trả lời “KIẾN GIẢI BỔ SUNG VỀ VƯỚNG VÍU LƯỢNG TỬ”

 1. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog
  posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website.
  Reading this info So i’m satisfied to show that I have an incredibly just
  right uncanny feeling I found out just what I needed. I most without a
  doubt will make certain to don?t overlook this site and
  give it a look regularly.

  Feel free to surf to my site: frun-test.sakura.ne.jp

 2. I blog frequently and I truly thank you for your information. This article
  has really peaked my interest. I will book mark your site and keep checking for new
  details about once per week. I opted in for
  your Feed as well.

  Also visit my web-site – mpc-install.com

 3. This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader amused.

  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job.

  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.

  Too cool!

  My web page; mpc-install.com

 4. I actually wanted to write down a small remark in order to say thanks to you
  for those precious recommendations you are sharing at this site.
  My considerable internet investigation has now been compensated with high-quality know-how to share
  with my friends. I ‘d admit that we site visitors are truly endowed to live
  in a great website with many special individuals with beneficial ideas.
  I feel pretty lucky to have used your website page and look forward to plenty of more fun moments reading here.
  Thanks a lot once more for a lot of things.

  Here is my blog :: kebe.top

  1. While there are no withdrawal symptoms associated with stopping this medication, there may be a return of the symptoms this medication was being used to treat levitra prix espagne Laboratory tests usually take up to 30 minutes to reveal the same information

 5. Just desire to say your article is as astonishing.
  The clarity in your post is simply excellent and i
  could assume you’re an expert on this subject. Fine with
  your permission allow me to grab your feed to keep up to
  date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

  my web-site – clubriders.men

  1. Tramadol administration may result in severe hypotension in patients whose ability to maintain adequate blood pressure is compromised by reduced blood volume, or concurrent administration of drugs such as phenothiazines and other tranquillizers, sedative hypnotics, tricyclic antidepressants or general anesthetics what if a girl takes viagra

  2. At this point, the abnormal cells only exist in the original place where they began, the ducts, and in many cases, the condition never progresses onwards from there generic for cialis The cysteine that is taken up is reduced to cysteine in cells, which is involved in the synthesis of GSH

 6. I really wanted to make a brief word so as to thank you for all of the stunning information you are posting at this site.
  My time-consuming internet look up has finally been honored with beneficial content to
  write about with my family members. I ‘d point out that we visitors actually are
  really endowed to live in a really good place with very many
  marvellous individuals with insightful basics. I feel extremely lucky to have seen your website page and
  look forward to many more excellent minutes reading here.

  Thanks a lot once again for everything.

  Visit my site … https://mpc-install.com

 7. I would like to show my thanks to you for bailing me out
  of this trouble. Just after checking through the world-wide-web and meeting tips which were not productive, I was thinking my life was done.
  Living devoid of the strategies to the difficulties you’ve solved by means of the guide is a critical case, as well as the kind that might have adversely damaged my
  career if I had not encountered your blog post. Your actual expertise and kindness in dealing with
  every aspect was helpful. I’m not sure what I would have done if
  I hadn’t come across such a stuff like this. It’s possible to at this moment look ahead to my future.
  Thanks very much for your skilled and amazing guide.
  I will not think twice to refer your blog to any person who desires assistance on this topic.

  Review my web blog – http://www.lubertsi.net

 8. You really make it seem realloy easy along with your presentation however
  I in finding this topic to be actually something which I think I might by no means understand.
  It sort of feels too complicated aand very extensive for
  me. I am looking forward for your next submit, I’ll attempt to gett the hold
  of it!

  1. CRS induced ulcerogenesis was associated with reductions in levels of brain and plasma NOx and GSH levels while MDA levels were elevated in both male and female rats the magnitude of these changes being higher in males than in females cialis online no prescription Uterine sarcoma has been reported to occur more frequently among long term users 2 years of Tamoxifen Amriya tamoxifen citrate than non users

 9. I am not positive the place you’re getting your information, however great topic.
  I must spend some time studying much more or figuring out more.
  Thank you for fantastic information I used to be looking
  for this information for my mission.

  My web site :: mpc-install.com

 10. I enjoy you because of all of your work on this web site.
  My mother takes pleasure in engaging in research and it’s really easy to understand
  why. All of us know all regarding the dynamic mode you produce priceless
  strategies on this website and recommend contribution from some others on that concern then our princess is
  without a doubt discovering a lot. Enjoy the rest of the year.
  You’re performing a splendid job.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I’m extremely impressed together with your writing abilities as neatly as
  with the format in your blog. Is that this a paid subject or did you customize it yourself?
  Anyway stay up the nice quality writing, it’s rare to peer a nice weblog
  like this one today.

  Have a look at my homepage http://www.aniene.net/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=LevesqueMarisol

  1. This study contributes to the existing literature suggesting that PCT may act as a harm reduction measure, allowing PIED users to safely reduce or cease steroid use or to address any negative effects from use, particularly those related to mental health propecia for sale online

 11. Thank you so much for giving everyone remarkably terrific opportunity to discover important secrets from here.

  It is often so beneficial and full of fun for me personally
  and my office peers to search your blog really thrice in 7 days to study the fresh items
  you will have. And lastly, I’m also actually satisfied with the
  sensational information you give. Certain 1 points in this posting are basically the most beneficial I’ve had.

  Look into my homepage clubriders.men

 12. Hello there, I discovered your blog by the use of Google
  even as searching for a similar matter, your site got here up, it looks good.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hi there, simply was aware of
  your weblog through Google, and found that it is truly informative.
  I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate when you proceed this in future.
  Lots of folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

  Also visit my homepage https://mpc-install.com

 13. I blog often and I seriously thank you for your content. This article has truly peaked my interest.

  I am going to bookmark your site and keep checking for new information about once a week.

  I subscribed to your Feed as well.

  Here is my page; goldenanapa.ru

  1. online pharmacy finax To overcome these limitations, our laboratory has developed genetically engineered mouse models that recapitulate key features of breast cancer progression, including spontaneous recurrence arising from dormant MRD that persists following therapy 11 16

  1. If you really want to keep track accurately, you have to take your measurements or use some clothing as a guide in terms of how they fit discreet cialis meds ToloScript qRT EasyMix added to above reaction production used for the reverse transcription in a total volume of 20 ОјL 37 C for 15 min

 14. First off I want to say great blog! I had a quick question that
  I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing.

  I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts
  out. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to
  15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?

  Many thanks!

  Here is my web site; meteoritegarden.com

 15. Hey very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m satisfied to search out numerous helpful information right here in the post, we’d
  like work out extra strategies in this regard, thank you for sharing.

  Here is my page … kebe.top

 16. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of
  your post’s to be exactly what I’m looking for. Do you offer
  guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to
  here. Again, awesome web site!

  Stop by my web blog http://www.fotosombra.com.br

 17. My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s
  to be precisely what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for you
  personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a number of the
  subjects you write about here. Again, awesome website!

  Check out my site; http://www.goldenanapa.ru

  1. order propecia online com 20 E2 AD 90 20Viagra 20100mg 2012 20Stck 20Preisvergleich 20 20Buy 20Female 20Viagra viagra 100mg 12 stck preisvergleich Caleb suffers from a rare autoimmune disease called Henoch Schonlein purpura, which causes painful purple spots and rashes on the inside and outside of his body from burst blood vessels, making it hard for him to move on his own

 18. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer,
  might check this? IE still is the marketplace leader and
  a big component to other folks will miss your wonderful
  writing because of this problem.

  Look into my page :: kebe.top

 19. It is thе bеst time to mmake some plans for the future andԀ
  it’s time to be happy. I’ve read thius post and iif I could I
  ѡish to suggest you some interesting things or tips. Perhaps yοu cаn write next articles referding to this article.
  Iwnt to reɑd een more things about it!

  Have a look at my blog post selengkapnya disini

  1. cialis for daily use The definition of EPS is signs of intermittent and persistent or recurrent gastrointestinal obstruction, with macroscopic and or radiologic evidence of sclerosis, calcification, peritoneal thickening, or encapsulation of the intestines

  1. Similar numbers of both sexes say they ve been abusers generic propecia no perscription albendazole dosis de ivermectina para covid 19 minsa Monteith began his career in a number of small roles leadingup to a recurring part between 2006 and 2007 in the ABC Familyscience fiction drama Kyle XY and another role around the sametime on the MTV series Kaya

 20. I have been exploring for a bit for any high quality
  articles or blog posts on this sort of area .
  Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site.
  Studying this info So i’m happy to exhibit that I have a
  very just right uncanny feeling I came upon exactly what
  I needed. I most undoubtedly will make certain to do not forget this website and give it a glance on a
  constant basis.

  Also visit my web-site … http://shihan.com.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=LombardRickie

 21. I like the helpful info you provide in your articles.
  I will bookmark your blog and check again here frequently.
  I’m quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here!

  Good luck for the next!

  Here is my web page: haojiafu.net

 22. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as
  I provide credit and sources back to your website?
  My blog is in the exact same niche as yours and my visitors would truly benefit from some of
  the information you provide here. Please let me know if this ok with you.
  Regards!

  Also visit my web site … mpc-install.com

 23. Howdy exceptional website! Does running a blog such as this take a great deal of work?
  I have no understanding of coding however I was hoping to
  start my own blog soon. Anyway, should you have any recommendations or tips for
  new blog owners please share. I know this is off subject however I simply had
  to ask. Thank you!

  Also visit my blog post – https://kebe.top/

  1. Trials with CMF treated controls showed that standard 4AC and standard CMF were equivalent RR 0 98, SE 0 05, 2p 0 67, but that anthracycline based regimens with substantially higher cumulative dosage than standard 4AC eg, CAF or CEF were superior to standard CMF RR 0 78, SE 0 06, 2p 0 0004 comprar levitra en andorra

  2. 2012 Feb 15; 20 4 1607 15 buy cialis Daimler Canada has purposefully directed activities toward residents of the United States and this lawsuit arises from economic injuries that arise out of or relate to those activities

 24. hey there and thank you for your information ?
  I’ve certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes
  affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
  Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look
  out for a lot more of your respective interesting content.

  Make sure you update this again soon.

  Visit my web site … appdev.163.ca

  1. Although some patients who undergo cancer drug therapy for urinary tract tumors possess only one kidney, eGFR reflects the aggregate function of both kidneys; therefore, eGFR can also be used for patients with only a single kidney walmart priligy

 25. I must show my appreciation for your kindness for those who have the
  need for help on in this issue. Your personal commitment to getting
  the solution all-around became definitely important and
  have all the time permitted associates like
  me to attain their aims. Your entire helpful facts indicates a whole lot a person like me and
  much more to my peers. Warm regards; from each one of us.

  Also visit my website: https://mpc-install.com/punbb-1.4.6/viewtopic.php?id=183922

  1. The exact mechanism by which P gp combines ATP hydrolysis with the movement of xenobiotics across the plasma membrane, to and out of cell and the exact site of substrate interaction with the protein, are not well defined 50 viagra government funded Use the Nolva for PCT instead and drop the clomid unless you have good expereince with clomid previously but I hate it

 26. Greetings I am so excited I found your web site, I really found you by error,
  while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks
  a lot for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to read it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read much more, Please do keep
  up the fantastic job.

  my web blog; https://mpc-install.com/punbb-1.4.6/viewtopic.php?id=344717

 27. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your site offered us with helpful information to work on. You’ve performed a formidable activity
  and our whole community will probably be grateful to you.

  Here is my blog post – Lance

 28. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum
  it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new
  to everything. Do you have any suggestions for first-time blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

  Also visit my webpage – anapa-alrosa.com.ru

 29. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, superb blog!

  Stop by my blog post http://pansionat.com.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=BlackettTomoko

  1. buy propecia online uk Having read about this soap therapy on this site and having suffered from nightime leg cramps for years so severe that the cramps would awaken me almost nightly in the middle of the night with excruciating pain in my toes, feet and legs

 30. Good day very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing ..
  I will bookmark your website and take the feeds also…I
  am glad to find numerous helpful information here within the
  submit, we need work out more techniques in this regard, thank you
  for sharing.

  Also visit my web page – kebe.top

 31. I am really enjoying the theme/design of your weblog.
  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

  A small number of my blog visitors have complained about
  my website not operating correctly in Explorer but looks
  great in Chrome. Do you have any ideas to help fix this
  issue?

  My blog post: 800ws.net

 32. Thanks so much for providing individuals with an extremely remarkable opportunity
  to read from this web site. It’s usually so amazing and also jam-packed
  with a great time for me personally and my office fellow workers to visit your
  site at the very least three times weekly to learn the
  new stuff you have. And definitely, I am just actually fulfilled with the astounding
  techniques you give. Selected 1 areas in this article are certainly the most effective we
  have all ever had.

  My webpage – haojiafu.net

  1. She reports some cramping in association with her spotting, along with a dull ache in her left lower quadrant buying cheap propecia As a matter of fact, the introduction of insulin use has marked the major difference between bodybuilders of the past, and of those bodybuilders we see today

 33. I feel this is one of the so much significant info for me.
  And i’m glad reading your article. However want to observation on some basic things, The site taste is great, the articles is really nice : D.
  Good process, cheers

  Feel free to surf to my page … Jamila

 34. It’s a shame you don’t have a donate button!
  I’d without a doubt donate to this fantastic blog!
  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to fresh updates and will share this
  website with my Facebook group. Talk soon!

  Here is my blog post … khoquet.com

 35. I would like to consider the ability of thanking you for that professional suggestions I have always enjoyed going
  to your site. I will be looking forward to the particular commencement of
  my school research and the overall preparing would never have been complete without coming to your site.
  If I could be of any help to others, I would be pleased
  to help by what I have learned from here.

  My blog http://800ws.net/

  1. The regimens used in these studies generally included anthracyclines doxorubicin, epirubicin and or taxanes paclitaxel, docetaxel, which are the two most active classes of cytotoxic agents for both early and advanced stage breast cancer propecia prescription Rikky XwNmCiQUvoHLkmE 5 29 2022

 36. Can I just say what a relief to discover an individual who actually knows what they are discussing over the internet.

  You definitely understand how to bring an issue to light and
  make it important. A lot more people must check this out and understand this side of the story.
  I was surprised that you aren’t more popular since you certainly possess the gift.

  Here is my web-site :: http://bbs.shishiedu.com/

 37. This is the right site for anybody who wishes to find out about
  this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that
  I actually would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject which has been written about for years.
  Excellent stuff, just excellent!

  Feel free to surf to my page :: kebe.top

 38. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog!

  I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group.
  Talk soon!

  My webpage clubriders.men

  1. Your body needs plenty of water to function properly, so you ll typically want to hydrate with more than eight glasses throughout the day propecia viagra combined com 20 E2 AD 90 20Viagra 20Price 20Dubai 20 20Viagra 20100 20Mg 20Geciktirirmi viagra 100 mg geciktirirmi Corresponding 2012 data for conventional tobacco products will be released sometime in the next few weeks, CDC spokesperson Joel London told U

 39. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe
  for a blog web site? The account aided me
  a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided
  bright clear concept

  Also visit my webpage http://www.aniene.net

 40. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize
  it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see
  a great blog like this one nowadays.

  Feel free to surf to my blog post :: https://kebe.top

  1. lincomycin plavix fiyat ka lira That statistic may be skewed by the number of claims analyzed by the research that arose from outside the United States where laws exist that may define negligence differently buy cialis cheap 9 for the ciprofloxacintreated patients 95 CI 23

 41. I must express my admiration for your generosity
  supporting men and women that actually need assistance with this one issue.
  Your personal commitment to getting the solution all through became
  exceedingly insightful and have permitted regular people
  much like me to reach their goals. Your amazing warm and friendly hints and tips
  means a whole lot a person like me and further more to
  my colleagues. Thanks a lot; from each one of
  us.

  Also visit my homepage http://www.tshopping.com.tw

  1. Two weeks after the operation, an abdominal sonogram shows the IUP at 9 weeks gestation and the power Doppler sonogram demonstrates colour signals at the site of the foetal heart arrow and retroplacental vessels arrows levitra 20mg generique en ligne Logistic regression models were constructed with the dichotomous dependent variable SFGR or TGR seroconversion recent active infection to evaluate risk factors for infection

 42. Hi there, just became alert to your blog through Google,
  and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels.

  I’ll be grateful if you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

  Look into my web blog: kebe.top

 43. Its like you read my mind! You seem to know
  so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you could do with a few pics to drive the message home a
  bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read.
  I’ll definitely be back.

  Also visit my blog post: http://www.lubertsi.net

  1. It s demonstrated effectiveness in weight loss as a stand alone procedure and because of its relatively straightforwardness, not requiring a gastrointestinal anastomosis or intestinal bypass and its low complication rate, it is now the most popular bariatric surgery performed in the United States and worldwide 8, 9 buy priligy in uae

 44. Very good site you have here but I was curious about if you knew of any
  user discussion forums that cover the same topics discussed here?
  I’d really like to be a part of community where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest.

  If you have any recommendations, please let me
  know. Thank you!

  Feel free to visit my blog http://www.hydrology.ipt.pw

 45. Great – I should definitely pronounce, impressed with your web site.
  I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being
  truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least.
  Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums
  or anything, site theme . a tones way for your client to communicate.
  Nice task.

  Also visit my web site: http://www.lubertsi.net/

  1. levitra moins cher Accelerated methotrexate, vinblastine, doxorubicin, and cisplatin is safe, effective, and efficient neoadjuvant treatment for muscle invasive bladder cancer results of a multicenter phase II study with molecular correlates of response and toxicity

 46. Thank you for sharing superb informations.
  Your web site is very cool. I am impressed by the details that you have on this site.
  It reveals how nicely you perceive this subject.
  Bookmarked this website page, will come back for more articles.

  You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere
  and just couldn’t come across. What an ideal web-site.

  Feel free to surf to my web site: clubriders.men

 47. I have been absent for some time, but now I remember why I
  used to love this website. Thanks, I will try
  and check back more frequently. How frequently you update your site?

  My web page; kebe.top

 48. With havin so much written content do you ever run into
  any issues of plagorism or copyright infringement?

  My blog has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help prevent content
  from being stolen? I’d truly appreciate it.

  Also visit my blog post: http://www.ankarac.com

  1. He picked up the table and blocked it, and the flying insects slammed into the table with a bang, but then circled in the air, the what to do if high blood pressure hogh blood pressure symptoms small skulls had sharp teeth, and then bit Roger viciously, Look, what to do if high blood pressure it s raw garlic to lower blood pressure magic to detect evil, Roger chanted a spell, raised his hand, and a white light illuminated the room how many inches does viagra give you

  2. She, the general, Professor Wang, cialis online generic intimax aciclovir dispersible tablets ip 400 mg uses in telugu There is no reason for anybody to believe that we are going down the hill and that 1991 is on the horizon, he said, in his first substantial comments since the rupee suffered its steepest ever monthly fall in August

 49. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative.

  I?m going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  Lots of people will be benefited from your writing.

  Cheers!

  Feel free to visit my website https://kebe.top/

  1. The results indicate the importance of GLI1 signaling in these cells, which further extended to a panel of claudin low cancer cell lines cialis for sale in usa Following the discovery of the hallmarks of cancer 26, 27, the metabolic nature of some of the deregulations involved in cancer has become a focus of study worldwide and these may be in line with the metabolic abnormalities characteristic of diabetes

  1. Searching for the term hyponatremia in Medline results in more than 11, 000 citations, whereas searching for hypochloremia results in only 290 citations 14 cheap generic cialis Letrozole mRNA expression directly translated into increased protein expression of like genes in the endometrium

  1. Serious Use Alternative 1 phenytoin will decrease the level or effect of bedaquiline by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism buy cialis online usa Average standard deviation of each triplicate was then used to express the relative expression level of ER and ERО±KD cell lines for each monitored gene

 50. Hi! I’ve been reading your web site for a while now and finally got the
  courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Texas!
  Just wanted to mention keep up the great work!

  my web page: kebe.top

 51. I’m no longer sure the place you’re getting your info, but great topic.
  I needs to spend a while finding out more or
  understanding more. Thank you for wonderful info I used to be in search of this information for my mission.

  Look at my homepage :: kebe.top

  1. High antral follicle counts High AMH blood level High LH blood level, and high LH to FSH ratio All of these factors are also useful for estimating an ideal dose of injectable FSH drug cialis prescription online In experimental settings, for a given level of ventilation, the perceptual dimension of the respiratory sensation is higher than its associated emotional distress 30

 52. I think what you published was very logical. But, what about this?
  suppose you added a little content? I mean, I don’t wish to tell you
  how to run your blog, however what if you added a title that
  makes people desire more? I mean KIẾN GIẢI BỔ SUNG VỀ VƯỚNG
  VÍU LƯỢNG TỬ – Wambua is a little vanilla. You could
  peek at Yahoo’s home page and watch how they
  create article titles to get people to open the links.
  You might try adding a video or a pic or two to get people excited about what you’ve written. In my opinion, it might bring
  your blog a little livelier.

  My page – http://bbs.shishiedu.com

 53. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog
  posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Here is my web-site :: 163.30.42.16

  1. Histologic appearance of each thyroid gland was scored on the basis of number of follicles and amount of colloid present normal, increased, or decreased, severity of inflammation and fatty infiltration none, mild, moderate, or severe, and the presence or absence of mineralization or lipofuscin where to buy cialis online forum

  1. The first retrospective analysis of a prospective phase 3 clinical trial evaluating the RS in pN patients was performed in patients from the SWOG 8814 trial what exactly does viagra do She was discharged several days later with a prescription for rifampin 600 mg daily for 4 months but was only able to tolerate rifampin for 10 days

 54. Pretty nice post. I simply stumbled upon your
  weblog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your weblog posts.
  After all I’ll be subscribing on your rss feed and I hope you write again soon!

  Also visit my web blog: Maisie

 55. My husband and i were fortunate when Albert managed to deal
  with his researching through the entire ideas he gained through
  your site. It is now and again perplexing to just continually be freely giving things which usually other folks might have been selling.
  We really see we need you to give thanks to for that.

  All the explanations you’ve made, the simple blog navigation, the friendships you will aid
  to create – it’s got everything fantastic, and it’s letting our son and our family understand that
  concept is amusing, and that is highly mandatory.
  Thank you for everything!

  Feel free to visit my page :: kebe.top

 56. This is the right webpage for anybody who really wants to find out about this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not
  that I really will need to?HaHa). You definitely put a brand new
  spin on a subject that has been written about for years.
  Wonderful stuff, just wonderful!

  Also visit my homepage kebe.top

 57. Unquestionably consider that that you said. Your favourite reason appeared to be on the net the easiest thing
  to be mindful of. I say to you, I certainly get irked at the same time as other folks think about
  concerns that they plainly do not realize about. You managed
  to hit the nail upon the highest and outlined out the entire thing with no need side effect
  , other folks could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thank you

  My blog: qijiang520.com

 58. I am writing to let you know of the outstanding discovery
  my cousin’s daughter obtained going through your webblog.

  She learned lots of pieces, with the inclusion of what it’s like to possess
  an ideal helping mood to let other folks with no trouble know just exactly some very confusing topics.
  You undoubtedly exceeded visitors’ desires. I appreciate you for
  supplying these informative, healthy, explanatory and also fun tips about this topic
  to Julie.

  Feel free to visit my homepage – http://xajm168.com

  1. We identified 16 such studies 4 showed clear associations between blood pressure and headache that were statistically significant, 7 10 1 showed a weak association, 11 10 showed no suggestion of an association, 4, 12 20 and 1 the largest showed a statistically significant inverse association cialis on line

  1. where to buy cialis online Evidence points to either an up regulation of the parathyroid CaSR by either a specific Mg dependent mechanism or by associated inflammatory changes, in either case leading to PTH suppression and end organ resistance to the effects of exogenous PTH

 59. I do believe all of the ideas you have offered on your post.

  They’re really convincing and will certainly work.
  Still, the posts are too brief for beginners. Could you please extend them a bit from next time?
  Thanks for the post.

  My homepage :: clubriders.men

  1. 2021 Sep; 597 7874 87 91 buy cialis 10mg Hysteroscopic polypectomy is the gold standard when it comes to removal of polyps as it carries a relatively low risk, and enables removal of the entire lesion in question under direct visualization Salim

 60. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your
  article seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if this is a format issue or something
  to do with browser compatibility but I figured I’d post to
  let you know. The design and style look great though!
  Hope you get the issue resolved soon. Cheers

  My web-site … 163.30.42.16

 61. I wanted to check up and let you know how , very much I valued discovering this blog today.
  I will consider it an honor to work at my company and be able to make real
  use of the tips shared on your web site and also get involved in visitors’ reviews like
  this. Should a position regarding guest writer become offered at your end,
  i highly recommend you let me know.

  Also visit my blog: kebe.top

  1. The exon organization for exon 6 deletion ex6del mutant SGCG transcripts is shown in the lower schematic buy cialis 10mg deal on destroying Syria s stockpile of chemical weapons allowed President Obama to pause his push for military strikes to punish Bashar al Assad s regime for allegedly gassing its own citizens

 62. Unquestionably believe that that you said. Your favourite justification appeared to be at the net the easiest factor to understand of.
  I say to you, I definitely get annoyed even as other people consider concerns that they plainly don’t understand about.
  You managed to hit the nail upon the top as neatly as defined out the whole thing without having side effect , other people can take a signal.
  Will likely be again to get more. Thank
  you

  Check out my homepage – https://mpc-install.com/punbb-1.4.6/viewtopic.php?id=375449

  1. Our results suggest that MAPT mRNA expression is insufficient as a predictor of taxane sensitivity; that the MAPT protein isoform at around 70 kDa does not cause a low sensitivity to taxanes; and that MAPT protein isoforms of less than 70 kDa are most correlated with a low sensitivity to taxanes cialis generic

 63. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire
  someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would
  like to find out where u got this from. thank you

  Here is my website – mpc-install.com

 64. Thank you for your site post. Jones and I are actually saving for a new book on this issue and your post
  has made us all to save our money. Your ideas really resolved all our queries.

  In fact, a lot more than what we had acknowledged
  in advance of the time we came upon your fantastic blog.
  My spouse and i no longer nurture doubts and also a troubled mind because you have attended to the needs in this article.
  Thanks

  Also visit my homepage :: http://www.1stanapa.ru

 65. I seriously love your blog.. Pleasant colors & theme.
  Did you create this web site yourself? Please reply back
  as I?m planning to create my own personal blog and would love to
  learn where you got this from or just what the theme is named.
  Kudos!

  Also visit my webpage … http://usedtiresbrowardcounty.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=LabyCarson

  1. Case management for women and MSM entails comprehensive sexual health management, history taking, counselling, appropriate diagnostics, clinical examination, clinical care, partner notification, health promotion advice, and follow ups, and is in combination with primary prevention and surveillance in key populations soft tab cialis

  1. The latex allergic person must avoid natural rubber products to the best of his or her knowledge and ability, because there is no cure for latex allergy generic for cialis Mathew and colleagues 27, in a case series in Chandigarh, India n 33, also demonstrated a clinical benefit of IV magnesium sulfate infusion for controlling spasms at a loading dose and incremental doses similar to those in the study above

  1. Potassium iodide, which has been stockpiled in the US for a radiation emergency, has shown no significant degradation over many years overnight cialis delivery In another example, the fly UAS Gal4 gene expression system was applied to study SARS CoV Orf3a 58 and M membrane proteins 59

  1. Affinity labeling experiments were carried out using 3H 11 beta chloromethylestradiol and 3H tamoxifen aziridine with estrogen receptor from crude, calf uterine cytosol and partially purified heparin sepharose chromatography preparations cialis buy online usa

 66. My brother suggested I might like this blog.

  He was totally right. This post truly made my day.

  You can not imagine simply how much time I had spent
  for this info! Thanks!

 67. Wonderful items from you, man. I’ve consider your stuff prior to and you are just too wonderful.
  I actually like what you have got right here, certainly like what you’re stating
  and the best way through which you assert it. You make it
  enjoyable and you continue to take care of to keep it wise.
  I cant wait to learn much more from you.
  That is actually a wonderful website.

  my website – http://testisatu4.www25.zoner-asiakas.fi/viewtopic.php?id=1537564

  1. Such evidence is partially in contrast with another study published during the same year by Wang and colleagues who demonstrated that adipocytes do not merely lose their lipids but dedifferentiate into PDGFRО± preadipocytes and fibroblast like cells during pregnancy and keep such phenotype throughout lactation 32 viagra is Anchors said they would provide in depth coverage of storiesignored by other media outlets, with bureaus in cities theyconsidered underserved such as Nashville and Detroit

 68. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning
  this website. I really hope to check out the same high-grade blog
  posts by you in the future as well. In truth, your creative
  writing abilities has inspired me to get my own website now 😉

  Feel free to visit my webpage: Max Brute

 69. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any
  recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

  Feel free to visit my site – http://khoquet.com

 70. At this time it seems like Drupal is the preferred blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?