BÍ ẨN 5000 NĂM CÔNG NGHỆ XÂY DỰNG KIM TỰ THÁP AI CẬP (tiếp theo và hết)

SA ĐIỀU : NHỮNG ĐIỀU CHƯA NÓI.

1. Sa điều chuyển cát: Khi cát đã được “sấy” khô dưới ánh nắng mặt trời gay gắt của các vùng sa mạc, thì nó sẵn sàng cho một cuộc du lịch , dù với chỉ một làn gió không lớn. Tại sao vậy?

– Xét trên một hạt cát mẫu, khi vừa di chuyển, nó trượt và cọ sát lên các hạt cát kế nó, thì nó đã đã tạo ra tĩnh điện bề mặt.

– Từng cụm, nhóm cát hạt cát sẽ trao đổi điện tích và mau chóng đồng đẳng điện tích với nhau. Những hạt cát trong phạm vi một cụm cát sẽ có hiện tượng đẩy nhau do có cùng dấu điện tích (hạt cát mang điện dương phía trên, hạt cát mang điện âm “trầm” xuống dười và bị trung hòa điện tích). Nó mau chóng xốp lên và phồng như một túm bông. “Túm bông” cát này sẽ nhanh chóng được các luồng gió nhẹ (>3ms) mang đi rất xa hàng Km mới rơi xuống.

– Hiện tượng đó nhanh chóng tạo phản ứng dây chuyền trên bề mặt của cả một vùng rộng lớn trên sa mạc cát. Nó tạo thành một vùng có tính hoạt động rất cao. Có khi nó tạo ra một khu vực khá lớn và có độ hoạt động rất sâu trên đại mạc, gọi là vũng lấm.

Trích dẫn:

Vũng lấm là một khu vực khá rộng hình thành ngẫu nhiên trên sa mạc. Nơi đó, cát rất xốp do hiệu ứng xô đẩy tĩnh điện, có khi sâu hàng chục mét. Người và vật trên sa mạc khi vô tình vào vũng lấm sẽ bị nuốt chửng, bị chôn sâu nhiều mét mất tích, là một cái chết rất nguy hiểm và khó tránh.

Hiện tượng vũng lấm, có nhiều nơi ở Việt nam gọi là “cát lầm”, và nhiều cái chết thương tâm đã xảy ra dưới sự hiểu biết rất kém, trong sự giải thích mập mờ rất hạn chế của các giới KH VN và cái nhìn mang nét thần bí đặc trưng của cư dân bản địa….

Ca dao cổ VN cũng nhăc đến hiện tượng cát lầm với ý nghĩa là một mất mát lớn vì ngộ nhận :

Hoa sen mọc bãi cát lầm

Tuy rằng lấm láp vẫn mầm hoa sen…

………………………………………………….

Chắc trời soi xét nơi đâu

Chẳng soi cảnh thảm cảnh sầu này chọ

Dị bản :

Đem thân vào chốn cát lầm

Cho thân lấm láp như mầm ngó sen

Đêm đêm ngồi tựa bóng đèn

Than thân với bóng, giải phiền với hoa

– Cát, vì thế mà không còn là “khối” cát mà là “đám bông gòn” cát khi có gió thổi tung lên. Và cứ theo hiệu ứng tĩnh điện mang tính dây chuyền đó, nó được gió không cần quá lớn (chỉ cần > 3 Kms) chuyển đi không mấy khó khăn. Một đêm gió – cát trên đại mạc, ngang với 1.000 máy xúc ủi hiện đại 2500 mã lực làm việc suốt một tuần lễ.

2. Đón cát : Chuyển cát đi thì đã thấy năng lực lớn lao của kỹ thuật sa điều. Nhưng việc tập kết cát về ngay chân Kim Tự Tháp dở dang kia, là cả một sự kinh khủng của trí tuệ ông cha cổ đại của chúng ta.

HỌ DÙNG KỸ THUẬT VI BA

Đó là một vài căn phòng trống rỗng và kín, xây dựng đầu tiên bên trong nơi sẽ là Kim Tự Tháp. Nó cộng hưởng với các giai âm, các chuyển động cơ học trong khí quyển và còn do tiếng trống, tiếng đàn hát, tiếng động di chuyển v.v… của các nhạc công, thợ xây dựng nũa, để tạo ra các dao động vi ba.

Các sóng vi ba này sẽ trung hoà điện tích của các hạt cát đang rất hoạt động do chứa điện tích. Do đó mà chùng trở nên nặng hơn và rơi xuống chân công trình. Các tính toán về tần số, về nặng lượng tới hạn của các hạt cát đủ để trung hoà bằng sóng vi ba đã được hoàn tất.

Trích dẫn:

. . . bên trong lòng Kim Tư Tháp Cheopk có những căn phòng trống rỗng, cộng hưởng tần số vi ba với cường độ và biên độ rất cao, mà cho đến nay chưa ai biết là nó dùng để làm gì ….

… một vài ý kiến cho rằng nó là linh kiện chủ sóng viễn thông liên hành tinh khổng lồ của những nhân vật khổng lồ đến đây từ các hành tinh xa xôi và xây dựng nên Kim Tự Tháp ….

(trích wikipedia)

 

TÂM SỰ “MỎNG”

Xin nói nhanh, xem như không phải trả lời “trả vốn” gì, mà là tí ti “tâm sự mỏng” về quá trình nghiên cứu nhỏ nhoi của mình cho rộng đường dư luận (hay đùa vui gì cũng được).

– Wambuakim đã từng đi lang thang, chịu đói khát và…. nám đen cả người trên sa mạc Egypt hơn 4 tháng ròng rã, mong tìm “thứ gì đó” mà rốt cục chả thấy gì hết. Đó là cách đây gần 30 năm, thời còn… đi làm mướn kiếm tiền học đủ thứ. Cái vụ đi tìm “thứ gì mình chẳng biết” này là do một tay nghiên cứu Ai Cập học đài thọ để tìm cho một ít dữ liệu anh ta chứ không phải Wambuakim tự đi nghiên cứu đâu (lấy tiền học thêm mà). Do Wambuakim may mắn có chút đỉnh ngữ Egypti, mà cái tay “nghêng” cứu nọ thì … không biết chữ Egypti nào. Buồn cười chưa !!!

– Gần 15 năm sau đó, lúc nghiên cứu gạch không nung của đền tháp Champa (xin xem “công nghệ gạch không nung hoá thạch” cùng tác giả) ở nhiều nơi trên đất VN, từ tiểu sa mạc Hương An Quảng Nam – Ba làng An rồi Đồng Dương, Tam Quan (Bình Định), kéo dài đến tiểu sa Bàu Thiêu – Giếng Đá thuộc Chiến Khu Lê Hồng Phong huyền thoại, đến di tích Đại đồn Mang Thít (ngữ Champa, phiên âm tiếng Việt là… Phan Thiết ngày nay) thì anh Vũ Kim mới tình cờ gặp các thầy phù thuỷ sa điều.

– Chứng kiến họ đốt nhang khấn vái, hô phong hoán vũ, kêu gọi thần linh nhiều lần, với con mắt của nhà Lượng tử học và mớ ngữ Champa “giả cầy” học đủ để đi nghiên cứu, Wambuakim nhìn ra ngay khía cạnh vật chất của nó, và hình ảnh sa mạc gió – cát Arabia ùa về. Qua một đêm, hàng ngàn mét khối cát đã được đưa vào đúng chỗ cần thiết, lượng cát mà phải cả nghìn xe ủi hiện đại làm mướt mồ hôi hàng tuần mới mong xong viêc.

Wambuakim chợt “ngộ” ra rằng, tổ tiên Arabia của chúng ta cũng làm chẳng khác.

Gấp rút học mỗi thứ một chút đỉnh ngữ Mongolia, Turmenistani, Pakistani, Afganistani, Arabi và một loạt các ngữ du mục Tân Cương và Trung Á, anh tìm thấy những dấu vết của kỹ thuật sa điều ở khắp mọi nơi nào có sa mạc, …. kể cả ở Egypt (Ai Cập) và Greck (Hi Lạp) cùng bài học chiến thuật sa điều của Đại Hãn Gengis Khan giáng xuống các đại đồn Arab – Ba Tư.

Có một điều khiến cho các nhà nghiên cứu khắp nơi phải thất bại, khó tiếp cận kỹ thuật sa điều, đó là kỹ thuật sa điều ẩn giấu trong hoạt động phù thuỷ mà ta vẫn mê muội cho là mê tín dị đoan.

Do đó mà không ai thèm ngó tới.

Trích dẫn:

Những phù thủy vùng gió cát quả là những chuyên gia khí động thực thụ.

– Như trong bài trên đã nói, muốn ứng dụng kỹ thuật sa điều phải nắm rõ tình hình độ ẩm, hường gió, thuỷ mạo khu vực, nói chung là những chỉ tiêu phong thuỷ. Nếu muốn ứng dụng nó (kỹ thuật sa điều) trên sa mạc Egypt, chắc chắn là anh Vũ Kim phải bỏ ra ít nhất vài năm ăn dầm nằm dể ở Ai Cập hầu tìm ra qui luật phong thuỷ ở đó.

Trích dẫn:

Với một số hiểu biết về hướng gió, phong thổ, họ dễ dàng tạo ra các vùng đất, chỏm đồi v.v…

(Có thể là sau 10 năm, Wambuakim sẽ đi Nam Tư rồi qua Ai Cập vài năm để hoàn tất thực chứng khoa học của kỹ thuật sa điều trên sa mạc Egypt, hoàn tất luận chứng khoa học xây dựng cổ Ai Cập vô tiền khoáng hậu này, rồi mới về VN qui ẩn.

– Về cách chế tạo ra đá bằng nguyên lý hoá thạch thì anh Wambuakim đã thực nghiệm hàng trăm lần, mẫu đá hoàn toàn giống với thiên nhiên, và quan trọng nhất là giống với…. đá Kim Tự Tháp. Độ bóng gia công và độ cứng kiến tạo, độ bền hoá và cơ tương tự với đá Hoa cương ở kỷ Đệ Nhị (Second periode palace) mà anh em học Kiến Trúc hay xây dựng chắc chắn phải biết.

Chúng dính nhau hay không qua cách xây dựng kỳ diệu này ? Cứ xem một con dao “lam” cạo râu mỏng dính cũng khó mà len vào giữa hai mép ghép của các khối đá, thì chúng ta có thể nói nó dính hay không dính? Nếu địng nghĩa “dính” là một liên kết cơ – lý – hoá học cho phép hai khối, mảng vật thể khác nhau được áp chặt vào nhau đến nỗi khó tách rời bằng cơ học (trích Larousse – Bách Khoa Đại Từ điển Pháp Âu – Bản tiếng Đức – 6th edition – Lib Fabrik – Bonn – 1995) thì có nghĩa là chúng dính nhau.

Hay nói khác đi, cấu trúc Kim Tự Tháp Kheophk tương tự một khối liên kết thống nhất, mà đó cũng là một phần tạo nên tuổi thọ công trình kinh hoàng – 5.000 năm – và chưa biết đến bao giờ chấm dứt.

– Không có giả thuyết nào của các lão ngư Bình Thuân. Trích lại câu hỏi của secondhand :

Trích dẫn:

Cho hỏi anh Wambua rằng cái “giả thuyết” của các bác Bình Thuận có công bố cho cả thế giới biết chưa vậy ?

Vì người lập giả thuyết là Wambuakim chứ không phải họ. Họ, những bác Sáu Hạp, bác Bổn La (Bình Thuận) v.v… hay các bác Chang Lu~ Hing (Trang Lực Hành – Tân Cương), anh Muhtah Salamando (Turmenistani), Ganilost Nadem (Pakistani) v.v… là hiện thực chứ chưa và không bao giờ là giả thuyết, và họ cũng chẳng màng đến giả thuyết, vì họ cũng chẳng biết Egypt ở đâu, không như anh Wambuakim – nghiên – cứu – vớ – vẩn (họ nói thế).

Ngôn ngữ Khoa học cần trong sáng và chính xác, nên anh buộc phải đính chính như thế, mong là không phiền lòng các bạn.

– Đề tài này anh Wambuakim đã đóng lại từ lâu, dự định lâu lắc mới mở ra lại và hoàn tất nó. Nhưng xuất phát từ một yêu cầu của các bạn nên mở ra sớm hơn dự định… gần 10 năm.

Việc công bố thì anh em không lo, vì ngay từ những năm 90 của thế kỷ trước, anh Wambuakim đả có viết thông báo trên các tạp chí nghiên cứu KH nổi tiếng là Nature và Science et Vie, xem như “xí phần” trước.

Đôi dòng ngắn ngủi, xem như là tự sự về một công trình, mong là “mua vui cũng được một vài trống canh”.

Wambuakim. (hết)

2.461 Trả lời “BÍ ẨN 5000 NĂM CÔNG NGHỆ XÂY DỰNG KIM TỰ THÁP AI CẬP (tiếp theo và hết)”

 1. GO!!!
  This phrase was said by the first cosmonaut on Earth – Yuri Gagarin. (Yuri Gagarin)
  He was the first astronaut on Earth. He was Russian! …
  Now Russia is becoming a strong country, gas pipelines, a vaccine against COVID-19, an army.
  Is this very reminiscent of the communist Soviet Union?
  How do you think?
  Now we have total control in our country. I am interested in the opinion of foreigners.

  Албонумисматико

  ПОЕХАЛИ!!

 2. GO!!!
  This phrase was said by the first cosmonaut on Earth – Yuri Gagarin. (Yuri Gagarin)
  He was the first astronaut on Earth. He was Russian! …
  Now Russia is becoming a strong country, gas pipelines, a vaccine against COVID-19, an army.
  Is this very reminiscent of the communist Soviet Union?
  How do you think?
  Now we have total control in our country. I am interested in the opinion of foreigners.

  Албонумисматико

  ПОЕХАЛИ!!

  1. Long distance interactions involving the MYC promoter in EBV transformed B cells are at top, with looping to E1 and E2 shown in red and other interactions shown in black priligy alternative 6, 79, 82 84 This enzyme plays a key role in controlling the generation of biologically active steroids from the inactive sulfated molecules e

 3. I wanted to thank you once again for that amazing site you have developed here.
  It can be full of useful tips for those who are actually interested in this subject, in particular this very post.
  Your all so sweet as well as thoughtful of others
  as well as reading your site posts is a wonderful delight in my experience.
  And thats a generous reward! Dan and I will have enjoyment making use of your suggestions in what we should do
  in the future. Our listing is a kilometer long which means your tips are going
  to be put to fine use.

  my site – Prince

 4. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options
  for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  my page mpc-install.com

  1. We hypothesize that the satellite cell dependency during this maturational period is associated with a stringent requirement for satellite cells to adapt to an imposed hypertrophic stimulus where to buy priligy 25 Subsequent to this pooled analysis, additional placebo controlled, randomized trials have demonstrated that other antidepressants, desvenlafaxine 48 51 and citalopram, 16 also significantly reduce hot flashes more than does placebo, to a similar degree as seen with venlafaxine and paroxetine

 5. Hiya very nice web site!! Man .. Beautiful ..
  Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I
  am satisfied to seek out a lot of helpful info right here within the submit, we want develop more strategies on this regard, thank you for sharing.

  My site; kebe.top

  1. The widespread overuse of antibiotics has been suggested as one of the major factors contributing to the increasing incidence of VVC buy priligy australia Having sexual intercourse every day or every other day beginning at least five days before ovulation increases your chances of getting your partner pregnant

 6. Unquestionably believe that that you said. Your favorite reason appeared to
  be on the internet the easiest thing to understand of.
  I say to you, I certainly get irked while other folks consider worries that they plainly do not recognize about.
  You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out the whole thing
  with no need side effect , other folks could take a signal.

  Will probably be again to get more. Thanks

  Feel free to surf to my webpage: test wm casino (https://sg918kiss.com/)

  1. Send support for formula processing plants Supporting formula processing plants around the world with needed supplies and staff is crucial in repairing the formula shortage buy cheap propecia Pancreas P dissected from a P91 control and experimental Arf4 flox CagCreER siblings

 7. I have been exploring for a bit for any high quality articles
  or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this
  web site. Studying this info So i’m glad to show that I’ve
  an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed.

  I most no doubt will make certain to do not put out
  of your mind this website and give it a glance regularly.

  Here is my blog: https://kebe.top

 8. I believe everything published was very reasonable.
  However, consider this, suppose you added a little
  information? I ain’t saying your content isn’t solid., but suppose you added a title to
  maybe get people’s attention? I mean BÍ ẨN 5000 NĂM CÔNG NGHỆ XÂY
  DỰNG KIM TỰ THÁP AI CẬP (tiếp theo và hết) – Wambua is kinda boring.
  You should look at Yahoo’s front page and watch how
  they create post headlines to grab people to click.
  You might add a video or a related pic or two to grab
  readers excited about everything’ve got to say. Just my opinion, it might bring your
  blog a little livelier.

  Also visit my website: clubriders.men

  1. Johnson AR, Singhal D finasteride In a double blind, crossover, randomized, placebo controlled study of the acute effects of immediate release morphine on everyday cognitive functioning in 14 patients who were also taking modified release opioids, immediate release morphine on top of modified release morphine produced discrete impairment of cognitive functioning 69

  1. cialis generic reviews neggram arcoxia price singapore The cast, which includes Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg and Karl Urban is signed on for a third tour of duty and industry insiders expect Paramount to attempt to get the Enterprise back into orbit in time for Гў Star TrekГў sГў 50th annniversary in 2016

 9. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account helped me a acceptable deal. I have been tiny
  bit acquainted of this your broadcast offered bright transparent idea

  Also visit my homepage – http://www.qiurom.com

  1. 105 People with cancer should not feel pressured into adopting particular coping styles to improve survival or reduce the risk of recurrence, the study s authors concluded

 10. My coder is trying to convince me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way
  I can import all my wordpress content into it? Any help would
  be really appreciated!

  my blog post; https://mpc-install.com

  1. b Axial contrast enhanced CT image at presentation shows diffuse low attenuation of the liver parenchyma consistent with steatosis arrowheads, as well as an enlarged edematous pancreas with adjacent stranding arrow propecia alternative cialis motilium sirop danger Getting the product to market presents a further challenge

 11. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wanted
  to mention that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I will be subscribing in your feed and
  I hope you write once more very soon!

  my website: kebe.top

  1. Patients experiencing MH should receive dantrolene and be monitored closely for 48 72 hours, since even despite dantrolene treatment 25 of patients will experience a recrudescence of the syndrome propecia results photos Metformin is the exception to treatments that could interfere with OPKs because it doesn t affect LH levels, it generally doesn t affect OPK results

  2. spanked with a leather strqp sucking dicxk group fre printabe sex ggames mature spanking gallery dowanload fre fuking black girls smrll yo dick lyrrics bo ness foootball strip cialis prices Fortunately, most men have no symptoms and do not require treatment for anemia related to testosterone elimination

  1. cialis without prescription azithromycin cvs children s zyrtec Last month s Hungarian Grand Prix, the last race before the summer break, was free of tire related incidents but the Hungaroring is one of the slowest circuits while Spa is the second fastest track with heavy loads on the tires

 12. Thank you for your entire work on this web page. My mum really likes participating in internet
  research and it’s easy to understand why.

  Most of us notice all concerning the dynamic mode you render rewarding secrets through
  this web site and as well attract response from others about
  this article while our favorite girl is without a doubt studying a whole
  lot. Enjoy the rest of the year. You’re conducting a useful job.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I’m extremely inspired along with your writing
  abilities as smartly as with the format to your blog.
  Is this a paid theme or did you modify it your self?

  Either way keep up the nice high quality writing,
  it’s rare to peer a nice weblog like this one nowadays.

  Review my homepage :: http://www.goldenanapa.ru

 13. I am no longer sure where you are getting your info, however good topic.
  I must spend some time learning much more or figuring out more.

  Thanks for wonderful info I used to be searching for this information for my mission.

  Feel free to visit my web site :: craksracing.com

 14. My brother recommended I might like this website. He was once entirely right.
  This publish actually made my day. You cann’t consider simply how much time I had spent for this information!
  Thanks!

  Look into my webpage; haojiafu.net

 15. Just desire to say your article is as astounding.

  The clarity in your post is just spectacular and i could assume you’re an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please continue the rewarding work.

  Here is my web blog :: http://usedtiresbrowardcounty.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=MudieYoung

 16. Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world
  but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to
  make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  my web blog; kebe.top

  1. hct what is sandoz rabeprazole for Lead author Susan Swithers of the department of psychological sciences and ingestive behavior research center at Purdue University, told FoxNews cialis buy online usa Administration of fertility medications in order to achieve the development of two or more mature follicles

  1. These efforts have led to the isolation of a number of compounds, including phytoecdysteroids, neo clerodane diterpines and diterpinoids, triterpines specific sterols, beta sitosterol, gamma sitosterol, ceryl alcohol, anthocyanidin glucosides and iridoid glycosides, quinols, withanolid, flavonoids, tannins, triglycerides and essential oils 7 9 what is viagra for

  1. achat levitra en europe viagra medicamento ramipril para que sirve He said he did not expect the Italian banking sector toencounter any serious difficulties as a result of the reviewdespite the high overall level of bad loans and said theassessment would probably be in line with what Italianauthorities would expect themselves

 17. Hello! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog
  post or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I feel
  we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to
  send me an e-mail. I look forward to hearing from you!
  Great blog by the way!

  Feel free to surf to my webpage: http://dysonvacuumdc24.com/

 18. Appreciating the commitment you put into your blog and in depth information you provide.

  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same
  unwanted rehashed information. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  Look at my website … https://mpc-install.com

  1. 00 for 120 capsules and you must take four each day, which means it s equatable to a month s worth of supply cialis without prescription They are also prescribed for overactive bladder and incontinence, motion sickness, dizziness, symptoms of Parkinson s disease and breathing problems like asthma and COPD chronic obstructive pulmonary disease

 19. Thank you for all of your efforts on this web page.
  Betty really loves doing investigations and it’s really easy
  to understand why. We hear all relating to the compelling means you produce both useful and interesting things by means of your website and as well encourage participation from
  some other people on the area while our favorite girl is truly understanding a whole lot.
  Take pleasure in the rest of the year. You have been carrying out
  a superb job.

  Also visit my web-site – http://www.hotelforrest.ru/

  1. these are similar features observed when ILC is compared to IBC NST, regardless of HER2 status 15, 47, 55, 56 Vertex epidural hematoma surgical versus conservative management two case reports and review of the literature

 20. That is really fascinating, You are an overly professional blogger.
  I have joined your rss feed and look ahead to looking for more of your
  excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

  Feel free to visit my webpage … kebe.top

 21. I actually wanted to write a brief note to appreciate you for those precious tactics you are sharing on this site.

  My considerable internet lookup has at the end of the day been honored with good knowledge to share with my contacts.
  I ‘d claim that we site visitors actually are extremely endowed
  to live in a fantastic community with so many outstanding professionals
  with useful strategies. I feel really fortunate to have used your web pages and look forward to tons of
  more awesome moments reading here. Thanks a lot once more for all the details.

  My web page: https://kebe.top/

 22. Hey there terrific website! Does running a blog like this take a lot of work?

  I’ve absolutely no understanding of computer programming but I was hoping to
  start my own blog soon. Anyway, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
  I understand this is off subject however I just wanted to ask.

  Thanks a lot!

  Also visit my web page: 800ws.net

  1. When APC function is lost, ОІ catenin accumulates in the cytoplasm and binds to several transcription factors of the TCF LEF, thereby altering the expression of various genes affecting proliferation, differentiation, migration and apoptosis of cells cialis reviews

 23. I needed to put you the very little word so as to give many thanks
  over again for these superb suggestions you’ve contributed above.
  It’s simply remarkably open-handed of you to allow freely precisely what a few individuals might have marketed for an electronic book to get some dough for themselves,
  precisely considering that you might have done
  it in the event you considered necessary. The techniques likewise acted like a fantastic way
  to understand that the rest have similar passion much
  like my personal own to know much more with respect to this condition. I am certain there are a lot more pleasant opportunities
  up front for individuals that looked at your blog post.

  Here is my page: meteoritegarden.com

 24. Hey There. I found your blog using msn. That is a very well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and come back to
  learn extra of your useful information. Thank you for the post.

  I’ll definitely comeback.

  Have a look at my website qijiang520.com

  1. Less toxic cancer treatment followed by an allogeneic stem cell transplant is showing promise for older patients with advanced blood and bone marrow cancers such as multiple myeloma levitra 20mg pharmacie 4 Its role in hypercoagulability is controversial; may not predispose to VTE

 25. Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

  Here is my web site :: mpc-install.com

  1. For example, only 19 of patients in ISCVT were stuporous or comatose, compared with 47 in our series horny goat weed vs viagra high dose chemotherapy with peripheral stem cell support result in improved outcomes compared to the administration of polychemotherapy programs at standard dose levels

  1. While only one treated dog presented with clinical signs indicative of a pulmonary thromboembolism, more of these events may have occurred during this study and were not clinically evident cheap generic cialis Fresh embryos, however, may have been conceived using either fresh or frozen sperm

  1. Guidelines for the early management of patients with ischaemic stroke buy cheap propecia Since the introduction of combined OCs 40 years ago, many changes in doses and their biochemical structures have taken place and the possibility that OCs may increase the risk of breast cancer has been the subject of intense research

 26. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this brilliant blog!

  I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google
  account. I look forward to brand new updates and will share this site
  with my Facebook group. Talk soon!

  Here is my webpage; http://www.aniene.net

  1. Some are saturated, and some are unsaturated, which results in differences in the physical and chemical properties of the oil mom son viagra All of the other described flap procedures require 6 0 to 8 0 accurately placed corneal sutures, mandating good magnification

 27. Right here is the perfect webpage for anyone who wishes to find out about this topic.
  You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want
  to?HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject that’s been discussed for a
  long time. Excellent stuff, just wonderful!

  Here is my web site clubriders.men

 28. Whatѕ up veгy niϲe website!! Ꮐuyy .. Eҳcellent .. Superb ..
  I’ll bookmark your site and take the feeds additionally?
  I’m satisfied to ind so many helpful information riɡht here within the post, we need work out moree strɑtegies in this гegɑrd, thank yߋu foor sharing.
  . . . . .

  Feel freе to surf to my homepahe … jasa backlink pbn

  1. He realized that the black qi did not seem to have much effect on Zhao Ling cheapest cialis online 8 Electronic pharmacy refill data abstraction is commonly used for pharmacoepidemiology, but the use of automated refills can overestimate adherence because it does not measure that which is actually being taken

  1. Rivosecchi, R levitra 10mg test At the other end of the spectrum, it is ironic that no data from randomized, controlled trials exist to definitively support the use of ОІ blockers among patients without clinical HF, who have reduced ejection fraction and either dilated cardiomyopathy or a remote history of MI

 29. First of all I want to say excellent blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do
  not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your mind before
  writing. I have had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out.
  I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15
  minutes are generally lost simply just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or hints? Cheers!

  Here is my webpage … http://www.atomy123.com

 30. I merely wanted to thank you one more time for your
  amazing website you have made here. It can be full of ideas for those who are actually interested
  in this specific subject, specifically this very
  post. Your all so sweet along with thoughtful of others in addition to the fact that reading the blog posts is a great delight to me.
  And what a generous reward! Tom and I are going to have fun making use of your tips in what we need to do in a few weeks.
  Our list is a distance long and tips will definitely be put to good use.

  Here is my web site … mpc-install.com

 31. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was
  wanting to know your situation; we have developed some nice methods and we are looking to swap solutions with other folks, why not
  shoot me an email if interested.

  Also visit my web blog … chengdian.cc

  1. A HEK293T cells stably expressing vector SiC V2 with Cas9 G7 were transduced with SiC V1 carrying previously established promiscuous sgRNA targeting either EMX1 or VEGFA gold viagra pill Hyperglycemia increases oxidative stress through the overproduction of reactive oxygen species, which results in an imbalance between free radicals and the antioxidant defense sympathetic activation effects on blood sugar system intermittent fasting for diabetes of the cells

 32. Hello, Neat post. There is an issue together with your site in internet explorer, would check this…
  IE nonetheless is the market chief and a good portion of other folks will
  miss your excellent writing because of this problem.

  Here is my site :: mpc-install.com

 33. Right here is the perfect blog for anybody who really wants to understand
  this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a subject that has been written about for years.
  Great stuff, just excellent!

  Feel free to visit my blog :: http://www.lubertsi.net/

 34. Hi, i think that i saw you visited my web site so i came
  to ?return the favor?.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its
  ok to use a few of your ideas!!

  my blog Laurel

  1. Before using this medication, tell your doctor or pharmacist your medical history, especially of glaucoma, bladder disease such as bladder outflow blockage, urinary retention, certain muscle disease myasthenia gravis, heart disease such as congestive heart failure, coronary artery disease, arrhythmias, high blood pressure, liver disease, kidney disease, loss of mental abilities dementia, certain nervous system disorder autonomic neuropathy, enlarged prostate gland benign prostatic hypertrophy BPH, stomach intestinal disease such as blockage, paralytic ileus, acid reflux disease, hiatal hernia, ulcerative colitis, severe throat stomach intestinal narrowing strictures, overactive thyroid hyperthyroidism, Parkinson s disease cheapest cialis generic online

  1. QuantStudio 3D Digital PCR System, 3D PCR Master Mix v2 and 3D PCR 20 K Chip Kit v2 were used ThermoFisher Scientific, Dreieich, Germany order propecia online mastercard Moreover, after the strength is strong enough, there will Lower Blood Pressure Herbal does tamarind lower blood pressure also be a large number of arrogant women, vassals

 35. My husband and i have been really cheerful when Ervin managed to finish up his inquiry from the precious recommendations
  he discovered when using the weblog. It is now
  and again perplexing to just always be giving out secrets and techniques that the rest might have been selling.

  We already know we’ve got the website owner to appreciate for this.
  The specific illustrations you have made, the simple web site navigation, the friendships you make it easier to foster – it’s got mostly
  awesome, and it’s helping our son in addition to our family
  know that the topic is fun, which is unbelievably essential.
  Thank you for everything!

  Visit my website; craksracing.com

 36. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and
  in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

  My web page – Tammy

 37. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this
  brilliant blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will share this website with
  my Facebook group. Chat soon!

  Look at my site – http://www.consulenzaleonardo.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=HumphreysMarcel

 38. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources
  back to your site? My blog is in the exact
  same area of interest as yours and my visitors
  would truly benefit from some of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Cheers!

  Here is my web page chengdian.cc

 39. I am really impressed with your writing skills as well as with the
  layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to
  see a great blog like this one these days.

  Review my web site :: clubriders.men

  1. generic cialis from india com 20 E2 AD 90 20Getting 20A 20Viagra 20Prescription 20 20Nome 20Cientifico 20Da 20Viagra nome cientifico da viagra The attacks come as Nigeria prepares to celebrate 52 years of independence from Britain on Tuesday and amid political jockeying in the run up to presidential elections next year with many northern Muslim politicians saying they do not want another term for Jonathan, who is from the predominantly Christian south

 40. Thanks for another informative blog. Where else may I am
  getting that kind of information written in such an ideal way?
  I have a challenge that I’m just now working on, and I have been at the look out for
  such information.

  Here is my homepage; kebe.top

  1. levitra tamsulosin hydrochloride and dutasteride tablets uses in malayalam Connolly, in his own statement, said he would review the award and scheduled meetings with the cityГў s chief financial officer and the patrol officerГў s union

 41. I not to mention my friends were actually checking the excellent tactics
  from your website and then before long I got a horrible feeling I never thanked the website owner for
  those techniques. Most of the young boys happened to be for that reason very
  interested to learn them and have in effect seriously been using
  them. Many thanks for being quite helpful and also for figuring out this form of quality things most people are really desirous to be aware of.
  Our own sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

  Here is my website; duna-anapa.net.ru

 42. You actually make it seem so easy together with your presentation however I find this topic to be actually something which I
  believe I might by no means understand. It kind of feels too complex and very extensive for me.
  I’m having a look ahead on your subsequent submit, I will try to get the hang of it!

  my page kebe.top

  1. buying priligy online For instance, concurrent use of theophylline aminophylline, caffeine with fluoroquinolones may result in a prolonged theophylline elimination half life, increased serum concentration, and increased risk of theophylline related toxicity

  1. Letrozole was the only therapy with no signi fi cant difference from fulvestrant 500 mg and ranked higher in ef fi cacy than the two other AIs viagra pill near me Knockdown of MTA1 using RNA interference in the sensitive parental cells showed little effect on cell growth after 4OHT treatment

 43. Just to follow up on the up-date of this matter on your web site and would really want
  to let you know simply how much I valued
  the time you took to put together this beneficial post.
  In the post, you spoke regarding how to really handle this challenge
  with all ease. It would be my own pleasure to gather some more
  thoughts from your web-site and come as much as offer other people what
  I learned from you. I appreciate your usual great effort.

  Here is my homepage kebe.top

 44. My partner and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be just what I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a few of the subjects you
  write with regards to here. Again, awesome blog!

  Feel free to visit my website – http://haojiafu.net/

 45. I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into
  any browser compatibility issues? A number of my blog visitors have complained about my
  site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any recommendations to help fix this issue?

  Also visit my web site: http://www.craksracing.com

 46. This is the right site for anybody who would like to understand this topic.
  You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that
  I really will need to?HaHa). You certainly put a new spin on a topic which has been discussed for decades.
  Excellent stuff, just excellent!

  Here is my blog post; vntong.com

 47. Awesome website you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same
  topics discussed in this article? I’d really like to be a part of online
  community where I can get responses from other knowledgeable people that share the same
  interest. If you have any recommendations, please let me
  know. Thank you!

  my web site … anapa-alrosa.com.ru

 48. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all
  is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.

  Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

  my blog post :: Danial

 49. Usually I don’t read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check out and do so!
  Your writing taste has been surprised me. Thank you, very great post.

  Have a look at my web site :: Dianna

  1. A post hoc analysis of data from one of the largest placebo controlled vortioxetine CT FOCUS study, n 602, showed that it resulted in general and multi domain benefits on cognitive performance, including executive function, attention speed of processing and memory domains 52 can you take viagra daily

 50. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or
  weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site.

  Reading this information So i’m happy to exhibit that I have an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed.
  I most indisputably will make certain to do not overlook this web site and provides it a glance on a continuing basis.

  Feel free to visit my web-site … http://www.mangguoty.com

 51. Hiya very nice blog!! Man .. Beautiful .. Superb ..
  I will bookmark your website and take the feeds also…I’m satisfied to search out numerous helpful information here within the put up, we’d like work out extra strategies in this regard, thank you for sharing.

  Also visit my webpage … shihan.com.ru

  1. Free floating sections 16 Вµm were incubated with mouse monoclonal anti myelin basic protein О± myelin basic protein; 1 2000; SMI94R, Covance followed by secondary antibody Alexa Fluor 594 anti mouse IgG; 1 500; Invitrogen cialis generic s hit streak to eight games

 52. I needed to create you this tiny remark to be able to say thank you as before relating to the spectacular views you have provided above.
  It’s seriously open-handed with people like you to provide easily what exactly a number of us would have offered for sale for
  an electronic book to get some money on their own, and in particular considering that you might have
  done it if you ever desired. Those points in addition worked like a good way to be aware that other individuals have the identical zeal like my own to understand a whole lot more related to
  this matter. I am sure there are millions of more enjoyable occasions ahead for those who view your site.

  Also visit my webpage :: mpc-install.com

  1. Effect of extracellular osmolarity on the current activated by reduced О“ i buy priligy pakistan In this regard, most studies reported cases in younger adult populations, mean age 30 40 years 8 10, 13, 14, 16 20, 22, 30, 37, 38, whereas the age range in our study extended up to 73 years

  1. There was a buddy in the Anderson can toothpaste help with erectile dysfunction dormitory who was purring so loudly that he could not sleep in the middle of the night, so I went out for a walk, but I was so sleepy that I stopped by the road for a while, and fell asleep unexpectedly cialis generic online Michael Gnant, MD, of the Medical University of Vienna, discusses phase III findings from the PALLAS study, which showed that adding 2 years of palbociclib to ongoing adjuvant endocrine therapy did not improve survival for patients with stage II to III hormone receptor positive, HER2 negative early

 53. My developer is trying to convince me to move to .net
  from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites
  for about a year and am anxious about switching to another platform.

  I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress
  content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

  my web-site; clubriders.men

 54. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues
  with your site. It seems like some of the written text in your
  posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is
  happening to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

  Feel free to visit my page; http://chengdian.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=91971

  1. Ewertz M, Gray KP, Regan MM et al 2012 Obesity and risk of recurrence or death after adjuvant endocrine therapy with letrozole or tamoxifen in the breast international group 1 98 trial non prescription cialis online pharmacy In order to evaluate the relationship between high blood pressure drugs and the risk of invasive ductal and invasive lobular breast cancers among postmenopausal women, researchers conducted a population based, case control study in the 3 county Seattle Puget Sound metropolitan area

 55. Excellent way of explaining, and pleasant piece of writing
  to obtain data about my presentation subject matter, which i am going
  to convey in institution of higher education.

  Feel free to visit my website … kebe.top

 56. Unquestionably imagine that that you stated. Your favorite reason appeared to
  be at the web the simplest factor to keep in mind of. I say to you, I certainly get annoyed
  even as other folks think about concerns that they plainly don’t know about.

  You managed to hit the nail upon the highest as smartly as outlined out
  the whole thing with no need side-effects ,
  other people can take a signal. Will probably
  be again to get more. Thank you!

  my site: http://www.goldenanapa.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=HeronLarue

  1. These professionals came up with a few exercises for our birds to help with strength and balance, and I thought it might be fun to share some of them buy generic cialis Therefore, the results clearly need validation in a larger cohort which is planned in an ongoing trial in patients with early breast cancer NCT02126449

 57. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a
  formidable job and our whole community will be grateful to you.

  My web page – 800ws.net

  1. Uses of Bioxifeno in details cost of propecia This furosemide tablet picture red color covered most of the sky in a blink of an eye, Right above the mountain peak, the clouds were already red and dazzling, as if a red sun was about to pass through the clouds

  1. acillin januvia 100 mg price in ksa I would recommend that any student planning to attend a university and think they would be reclassified to get on the website and review it very carefully before they pick up and move, McCray says generic cialis cost Conclusion When the endometrium is thin during classical administration of CC, it is worth attempting the early administration of CC in the CC IUI treatment for patients with unexplained infertility

 58. Just wish to say your article is as astounding.

  The clarity on your post is just excellent and i can think you’re knowledgeable in this subject.
  Well with your permission let me to grab your RSS feed to stay updated with impending post.
  Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work.

  Here is my webpage – https://kebe.top/

 59. Wonderful beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your website,
  how can i subscribe for a blog site? The account helped
  me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast provided brilliant clear idea.

  Feel free to surf to my homepage; anapa-alrosa.com.ru

  1. Given this background, we sought to compare the reproductive outcomes of women who elected WS- TCM treatment in addition to their usual IVF care, and compared them with those who received the usual IVF care alone and to those who received two standardized acupuncture treatments on the day of embryo transfer acupuncture only real cialis online

 60. Hi there superb blog! Does running a blog like this require a lot of
  work? I’ve absolutely no knowledge of programming however I was hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, if you have any suggestions or techniques
  for new blog owners please share. I understand this is off subject but
  I simply wanted to ask. Cheers!

  Feel free to visit my web blog clubriders.men

  1. propecia otc In this study, therapy duration did not seem to influence the development of hepatic steatosis because no significant difference in frequency occurred between patients given tamoxifen for 2 years and those given the drug for 5 years

 61. Appreciating the dedication you put into your website and
  in depth information you present. It’s great to come across a blog
  every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material.

  Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to
  my Google account.

  Visit my blog … frun-test.sakura.ne.jp

 62. Hello there, just became aware of your blog through Google,
  and found that it is really informative. I am gonna watch out
  for brussels. I?ll appreciate if you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  Here is my blog post – lovegamematch.com

 63. Aw, this was a very good post. Taking the time and actual effort to produce a good article?
  but what can I say? I procrastinate a lot and don’t seem to get
  anything done.

  my webpage: kebe.top

 64. After going over a handful of the articles on your web site,
  I really like your way of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take
  a look at my website too and tell me how you feel.

  Here is my web blog; kebe.top

 65. Good – I should definitely pronounce, impressed with your web
  site. I had no trouble navigating through all the
  tabs and related information ended up being truly easy to do to access.
  I recently found what I hoped for before
  you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those
  who add forums or something, web site theme . a tones
  way for your customer to communicate. Excellent task.

  My site :: next360.com

 66. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
  updates. I’ve been looking for a plug-in like this
  for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you
  run into anything. I truly enjoy reading your blog and I
  look forward to your new updates.

  My webpage; http://www.1stanapa.ru

 67. I’m really loving the theme/design of your blog.
  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

  A small number of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?

  My site: http://astravo.net.ru/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=MashDirk

 68. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your
  web site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright
  clear concept

  Feel free to surf to my page anapa-alrosa.com.ru